reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak zaczęłam miesiączkowac to było dopiero. Ło matko. U mnie się porawialo po suplementacji, szłam na kontrolę i ok. Kolejna po miesiącu - jak łeb na szyję. Teraz obstawiam słabą wchłanialnosc, nie to żelazo dawali mi co trzeba. Ale to inne czasy były i miescina nie za duża więc co tu wymagać. Jak chodziłam na kontrolę postawy, to mój lekarz rodzinny na mój skrzywiony kręgosłup mówił "no taka jej uroda" [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha uwielbiam te ich " taka uroda" - zwykle to oznacza " nie mam kompetencji" ;/
Noo u mnie też kiepski dobór żelaza był :)

reklama
Tylko kiedy do tego gina kiedy teraz zostałam sama, całe dnie w pracy i jeszcze córa choruje... chyba nie wyrobię....

Nie robiłam nigdy badań, teraz jestem 2 cykl po odstawieniu anty, poprzednio przyszedł po 51 dniach chyba a teraz dupa. Na gina i tak muszę czekać min. 2 tyg jutro zadzwonię sie zapisać... bo i tak za długo zwlekałam nawet z kontrolą... dobranoc ... jutro o 7:30 muszę byc w pracy a jeszcze przedszkole mnie czeka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Całkowita ruchliwość nie jest tragiczna :) Ogólnie wyniki nie są super, ale mój facet miał gorsze i lekarz kazał się nie przejmować ;) @bobofrucik u nas przepisał prostimen i jakiś antybiotyk tylko na lepkość właśnie i ruchliwość ( zbyt mała ruchliwość może wynikać jak u nas ze zbyt dużej lepkości, jak lepkość się poprawi to ruchliwość też :) )

Dałaś mi nadzieje kobieto [emoji3] wlasnie gin mówił ze jeśli cos bedzie nie tak postara sie to naprawić

Właśnie chciałybyśmy ułatwić sprawę tabelki, żeby była zawsze pod ręką i żeby nie była tym obarczona jedna osoba. Rozumiem jednak, że pomysł nie musi do wszystkich przemawiać

Podaj proszę: imię/wiek/który to cs/datę kolejne @/o które dziecko się starasz - wpiszę Cię do tabelki, a jak temat nie siądzie to wszystkie dane skopiujemy do wersji offline.

Luz misiaku, ja też po trochu leniwa jestem (urodzona w niedzielę, moja matula do tej pory mi to wypomina [emoji23] ) więc wiesz. [emoji1] mogę podać, ale wglądu i tak mieć nie będę dopóki nie zmienię telefonu [emoji17] no ale podam, co mam nie podać [emoji16]
Kasia/ jeszcze 25 [emoji23] /5cs/ data @ 25.01/ 1 dziedzic [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Luz misiaku, ja też po trochu leniwa jestem (urodzona w niedzielę, moja matula do tej pory mi to wypomina [emoji23] ) więc wiesz. [emoji1] mogę podać, ale wglądu i tak mieć nie będę dopóki nie zmienię telefonu [emoji17] no ale podam, co mam nie podać [emoji16]
Kasia/ jeszcze 25 [emoji23] /5cs/ data @ 25.01/ 1 dziedzic [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Spoko loko :) Wpisałam Cię, a jak będziesz już mieć na czym, to spróbuj chociaż obczaić jak pliczek wygląda - a nóż, widelec Ci się spodoba :)

@cheebay jejciu nie potrafie sobie nawet wyobrazic. Ogromnie wspolczuje przezyc, oby nigdy juz nic takiego Ci sie nie trafilo.

Nienawidze srajfonow! To sa tak durnowate telefony, ze rece opadaja. Klilajac w link nie wykrywa mi apki o ciagle kaze mi sciagnac apke do tabelki. [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Mój też często się buntuje w ten sposób :/ Jak Ci się nie uda, to wpiszemy Cię, tylko podaj nam:
imię/wiek/który to cs/kiedy spodziewana @/o które dziecko się starasz

upload_2017-1-16_23-16-33.png

Załączniki

• upload_2017-1-16_23-16-33.png
    49 KB · Wyświetleń: 297
    49 KB · Wyświetleń: 79
    49 KB · Wyświetleń: 95
    49 KB · Wyświetleń: 78
  • upload_2017-1-16_23-16-34.png
    upload_2017-1-16_23-16-34.png
    49 KB · Wyświetleń: 75
  • upload_2017-1-16_23-16-34.png
    upload_2017-1-16_23-16-34.png
    49 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Haha uwielbiam te ich " taka uroda" - zwykle to oznacza " nie mam kompetencji" ;/
Noo u mnie też kiepski dobór żelaza był :)
Weź daj spokój, ja do tej pory skrzywiona chodzę bo taka moja uroda [emoji23] no ale i tak bywa. Ale z tym zelazem, co
Moja matula przepłakala to jej, serio... Jeszcze mam dziedziczna niedoczynność tarcZycy, same delicje [emoji16] Ale na szczęście działa na mnie jod [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry