reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak zaczęłam miesiączkowac to było dopiero. Ło matko. U mnie się porawialo po suplementacji, szłam na kontrolę i ok. Kolejna po miesiącu - jak łeb na szyję. Teraz obstawiam słabą wchłanialnosc, nie to żelazo dawali mi co trzeba. Ale to inne czasy były i miescina nie za duża więc co tu wymagać. Jak chodziłam na kontrolę postawy, to mój lekarz rodzinny na mój skrzywiony kręgosłup mówił "no taka jej uroda" [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha uwielbiam te ich " taka uroda" - zwykle to oznacza " nie mam kompetencji" ;/
Noo u mnie też kiepski dobór żelaza był :)

reklama
Tylko kiedy do tego gina kiedy teraz zostałam sama, całe dnie w pracy i jeszcze córa choruje... chyba nie wyrobię....

Nie robiłam nigdy badań, teraz jestem 2 cykl po odstawieniu anty, poprzednio przyszedł po 51 dniach chyba a teraz dupa. Na gina i tak muszę czekać min. 2 tyg jutro zadzwonię sie zapisać... bo i tak za długo zwlekałam nawet z kontrolą... dobranoc ... jutro o 7:30 muszę byc w pracy a jeszcze przedszkole mnie czeka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Całkowita ruchliwość nie jest tragiczna :) Ogólnie wyniki nie są super, ale mój facet miał gorsze i lekarz kazał się nie przejmować ;) @bobofrucik u nas przepisał prostimen i jakiś antybiotyk tylko na lepkość właśnie i ruchliwość ( zbyt mała ruchliwość może wynikać jak u nas ze zbyt dużej lepkości, jak lepkość się poprawi to ruchliwość też :) )

Dałaś mi nadzieje kobieto [emoji3] wlasnie gin mówił ze jeśli cos bedzie nie tak postara sie to naprawić

Właśnie chciałybyśmy ułatwić sprawę tabelki, żeby była zawsze pod ręką i żeby nie była tym obarczona jedna osoba. Rozumiem jednak, że pomysł nie musi do wszystkich przemawiać

Podaj proszę: imię/wiek/który to cs/datę kolejne @/o które dziecko się starasz - wpiszę Cię do tabelki, a jak temat nie siądzie to wszystkie dane skopiujemy do wersji offline.

Luz misiaku, ja też po trochu leniwa jestem (urodzona w niedzielę, moja matula do tej pory mi to wypomina [emoji23] ) więc wiesz. [emoji1] mogę podać, ale wglądu i tak mieć nie będę dopóki nie zmienię telefonu [emoji17] no ale podam, co mam nie podać [emoji16]
Kasia/ jeszcze 25 [emoji23] /5cs/ data @ 25.01/ 1 dziedzic [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Luz misiaku, ja też po trochu leniwa jestem (urodzona w niedzielę, moja matula do tej pory mi to wypomina [emoji23] ) więc wiesz. [emoji1] mogę podać, ale wglądu i tak mieć nie będę dopóki nie zmienię telefonu [emoji17] no ale podam, co mam nie podać [emoji16]
Kasia/ jeszcze 25 [emoji23] /5cs/ data @ 25.01/ 1 dziedzic [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Spoko loko :) Wpisałam Cię, a jak będziesz już mieć na czym, to spróbuj chociaż obczaić jak pliczek wygląda - a nóż, widelec Ci się spodoba :)

@cheebay jejciu nie potrafie sobie nawet wyobrazic. Ogromnie wspolczuje przezyc, oby nigdy juz nic takiego Ci sie nie trafilo.

Nienawidze srajfonow! To sa tak durnowate telefony, ze rece opadaja. Klilajac w link nie wykrywa mi apki o ciagle kaze mi sciagnac apke do tabelki. [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Mój też często się buntuje w ten sposób :/ Jak Ci się nie uda, to wpiszemy Cię, tylko podaj nam:
imię/wiek/który to cs/kiedy spodziewana @/o które dziecko się starasz

upload_2017-1-16_23-16-33.png

Załączniki

• upload_2017-1-16_23-16-33.png
    49 KB · Wyświetleń: 290
    49 KB · Wyświetleń: 72
    49 KB · Wyświetleń: 89
    49 KB · Wyświetleń: 72
  • upload_2017-1-16_23-16-34.png
    upload_2017-1-16_23-16-34.png
    49 KB · Wyświetleń: 69
  • upload_2017-1-16_23-16-34.png
    upload_2017-1-16_23-16-34.png
    49 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Haha uwielbiam te ich " taka uroda" - zwykle to oznacza " nie mam kompetencji" ;/
Noo u mnie też kiepski dobór żelaza był :)
Weź daj spokój, ja do tej pory skrzywiona chodzę bo taka moja uroda [emoji23] no ale i tak bywa. Ale z tym zelazem, co
Moja matula przepłakala to jej, serio... Jeszcze mam dziedziczna niedoczynność tarcZycy, same delicje [emoji16] Ale na szczęście działa na mnie jod [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry