reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj wezcie bo w samozachwyt popadne i bede gadac jak moj (na szczecie byly) wspollokator " To nie ja ociekam zajebistoscia, to zajebistosc ocieka mna" (serio tak mowil i najgorsze jest to, ze on to na powaznie mowil!). [emoji23][emoji12][emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Znam takich typów narcystycznych :p i te ich : "Codziennie budzę się piękniejszy, ale dziś to już kur.. przesadziłem" :D
Paraplu spoko, ponapalaj się trochę swoją zajebistością póki Cię tak doceniamy śmiechulcu :D

reklama
Ogólnie to poza lepkością ma tez słaba ruchliwość plemników, bardzo mała ich ilość oraz słaba morfologię. Powtórzcie koniecznie badania za 3msc. Mój M ma zmniejszona ilość plemników (chociaż więcej niż u Twojego) i morfologię 1% - czekamy właśnie na ivf. Nie ma szans za naturalna ciąże. Tez mieszkam w uk. Jeśli staracie się już długo najlepiej iść do GP i on Cię skieruje do kliniki.

Kochana dziekuje Ci za odpowiedz, my mamy juz jedna córeczkę poczęta naturalnie po około roku starań, dlatego w gp powiedziano nam ze na badaniach niestety konczy sie ich pomoc.. teraz chodze prywatnie, czekam na drugi dzien cyklu i zaczynam brać progesteron bo endometrium do tego nie za duże , miedzy 8-12 dc ide do lekarza ma usg z wszystkimi wynikami i zobaczę co powie

Ja sama nie wpiszę, bo komputer mi się zepsuł, a na telefonie próbowałam i nie mogę :-/

qdkkx1hpzei65q7s.png
Musisz kliknąć na to pióro i wtedy możesz updatowac ale najpierw ci ściągnie apke :)

Nie rozumiem po co komplikować tą sprawę z tabelka... Ale jak tam chcecie, mnie to ryba, najwyżej będę was wypytywac o testowanie [emoji1]

Spark, ja mam permanentą anemie od 5 roku życia, jak poszłam w wieku 7 lat na morfologie, która robiłam co rok, lekarz widząc moje wyniki powiedział jedno. Przy mnie. "z takim zelazem to powinna już w grobie leżeć"... Czad. I tak cały czas, żelazo non stop uzupełniane, bo inaczej nie idzie funkcjonować... Potrafiłam w lipcu w upały po 35 stopni spać w dzień pod kocem. Tragedia. Teraz już lepiej, ale co przeżyłam ją i moi rodzice to ich....

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Wracam z obozu do domu. Czytam Was i ufff udało się nadrobić. Mimo że nie czuje owu, wręcz przeciwnie, myślę że to cykl bezowu, to i tak chyba co drugi dzień zbałamucę swojego ;) A nóż widelec ;)

reklama
Nie rozumiem po co komplikować tą sprawę z tabelka... Ale jak tam chcecie, mnie to ryba, najwyżej będę was wypytywac o testowanie [emoji1]

Spark, ja mam permanentą anemie od 5 roku życia, jak poszłam w wieku 7 lat na morfologie, która robiłam co rok, lekarz widząc moje wyniki powiedział jedno. Przy mnie. "z takim zelazem to powinna już w grobie leżeć"... Czad. I tak cały czas, żelazo non stop uzupełniane, bo inaczej nie idzie funkcjonować... Potrafiłam w lipcu w upały po 35 stopni spać w dzień pod kocem. Tragedia. Teraz już lepiej, ale co przeżyłam ją i moi rodzice to ich....

m7a4xuun7rn9jc7g.png
O kurde... Wcześnie... Ja moją odkryłam w wieku 16 lat chyba...Co lekarz to inne żelazo bo co kilka miesięcy to gorzej mimo brania tabletek... W czasie miesiączki mdlałam co krok bo traciłam jeszcze krew... do tego hipotonia- masakra jakaś. W @ jak ciepło to nigdzie sama nie mogłam bo zaraz przytomność traciłam. Moja mama jak widziała krew z nosa to już drgawek dostawała- do dzisiaj tak ma i krzyczy, że mam iść do lekarza, mimo, że teraz krwawienie raz na kilka miesięcy, także to nic takiego, wtedy co kilka tygodni.

Do góry