reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj wezcie bo w samozachwyt popadne i bede gadac jak moj (na szczecie byly) wspollokator " To nie ja ociekam zajebistoscia, to zajebistosc ocieka mna" (serio tak mowil i najgorsze jest to, ze on to na powaznie mowil!). [emoji23][emoji12][emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Znam takich typów narcystycznych :p i te ich : "Codziennie budzę się piękniejszy, ale dziś to już kur.. przesadziłem" :D
Paraplu spoko, ponapalaj się trochę swoją zajebistością póki Cię tak doceniamy śmiechulcu :D

reklama
Ogólnie to poza lepkością ma tez słaba ruchliwość plemników, bardzo mała ich ilość oraz słaba morfologię. Powtórzcie koniecznie badania za 3msc. Mój M ma zmniejszona ilość plemników (chociaż więcej niż u Twojego) i morfologię 1% - czekamy właśnie na ivf. Nie ma szans za naturalna ciąże. Tez mieszkam w uk. Jeśli staracie się już długo najlepiej iść do GP i on Cię skieruje do kliniki.

Kochana dziekuje Ci za odpowiedz, my mamy juz jedna córeczkę poczęta naturalnie po około roku starań, dlatego w gp powiedziano nam ze na badaniach niestety konczy sie ich pomoc.. teraz chodze prywatnie, czekam na drugi dzien cyklu i zaczynam brać progesteron bo endometrium do tego nie za duże , miedzy 8-12 dc ide do lekarza ma usg z wszystkimi wynikami i zobaczę co powie

Ja sama nie wpiszę, bo komputer mi się zepsuł, a na telefonie próbowałam i nie mogę :-/

qdkkx1hpzei65q7s.png
Musisz kliknąć na to pióro i wtedy możesz updatowac ale najpierw ci ściągnie apke :)

Nie rozumiem po co komplikować tą sprawę z tabelka... Ale jak tam chcecie, mnie to ryba, najwyżej będę was wypytywac o testowanie [emoji1]

Spark, ja mam permanentą anemie od 5 roku życia, jak poszłam w wieku 7 lat na morfologie, która robiłam co rok, lekarz widząc moje wyniki powiedział jedno. Przy mnie. "z takim zelazem to powinna już w grobie leżeć"... Czad. I tak cały czas, żelazo non stop uzupełniane, bo inaczej nie idzie funkcjonować... Potrafiłam w lipcu w upały po 35 stopni spać w dzień pod kocem. Tragedia. Teraz już lepiej, ale co przeżyłam ją i moi rodzice to ich....

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Wracam z obozu do domu. Czytam Was i ufff udało się nadrobić. Mimo że nie czuje owu, wręcz przeciwnie, myślę że to cykl bezowu, to i tak chyba co drugi dzień zbałamucę swojego ;) A nóż widelec ;)

reklama
Nie rozumiem po co komplikować tą sprawę z tabelka... Ale jak tam chcecie, mnie to ryba, najwyżej będę was wypytywac o testowanie [emoji1]

Spark, ja mam permanentą anemie od 5 roku życia, jak poszłam w wieku 7 lat na morfologie, która robiłam co rok, lekarz widząc moje wyniki powiedział jedno. Przy mnie. "z takim zelazem to powinna już w grobie leżeć"... Czad. I tak cały czas, żelazo non stop uzupełniane, bo inaczej nie idzie funkcjonować... Potrafiłam w lipcu w upały po 35 stopni spać w dzień pod kocem. Tragedia. Teraz już lepiej, ale co przeżyłam ją i moi rodzice to ich....

m7a4xuun7rn9jc7g.png
O kurde... Wcześnie... Ja moją odkryłam w wieku 16 lat chyba...Co lekarz to inne żelazo bo co kilka miesięcy to gorzej mimo brania tabletek... W czasie miesiączki mdlałam co krok bo traciłam jeszcze krew... do tego hipotonia- masakra jakaś. W @ jak ciepło to nigdzie sama nie mogłam bo zaraz przytomność traciłam. Moja mama jak widziała krew z nosa to już drgawek dostawała- do dzisiaj tak ma i krzyczy, że mam iść do lekarza, mimo, że teraz krwawienie raz na kilka miesięcy, także to nic takiego, wtedy co kilka tygodni.

Do góry