reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie rozumiem po co komplikować tą sprawę z tabelka... Ale jak tam chcecie, mnie to ryba, najwyżej będę was wypytywac o testowanie [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Właśnie chciałybyśmy ułatwić sprawę tabelki, żeby była zawsze pod ręką i żeby nie była tym obarczona jedna osoba. Rozumiem jednak, że pomysł nie musi do wszystkich przemawiać

Podaj proszę: imię/wiek/który to cs/datę kolejne @/o które dziecko się starasz - wpiszę Cię do tabelki, a jak temat nie siądzie to wszystkie dane skopiujemy do wersji offline.

Kochana dziekuje Ci za odpowiedz, my mamy juz jedna córeczkę poczęta naturalnie po około roku starań, dlatego w gp powiedziano nam ze na badaniach niestety konczy sie ich pomoc.. teraz chodze prywatnie, czekam na drugi dzien cyklu i zaczynam brać progesteron bo endometrium do tego nie za duże , miedzy 8-12 dc ide do lekarza ma usg z wszystkimi wynikami i zobaczę co powie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To trzymam mocno kciuki ! Fakt ze jak już się Ma dziecko nie ma refundacji na ivf. Ale zawsze można skorzystać z programu egg sharing i płaci się chyba tylko 1500£ za ivf. To taka mała i formacja ;-) bo jestem z tym na bieżąco. Chociaż ja czekam na pierwsze bezpłatne a potem będziemy robić właśnie to ;-) powodzenia !!

Nie rozumiem po co komplikować tą sprawę z tabelka... Ale jak tam chcecie, mnie to ryba, najwyżej będę was wypytywac o testowanie [emoji1]

Spark, ja mam permanentą anemie od 5 roku życia, jak poszłam w wieku 7 lat na morfologie, która robiłam co rok, lekarz widząc moje wyniki powiedział jedno. Przy mnie. "z takim zelazem to powinna już w grobie leżeć"... Czad. I tak cały czas, żelazo non stop uzupełniane, bo inaczej nie idzie funkcjonować... Potrafiłam w lipcu w upały po 35 stopni spać w dzień pod kocem. Tragedia. Teraz już lepiej, ale co przeżyłam ją i moi rodzice to ich....

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Mam podobnie.... Przekichane.

qdkkx1hpzei65q7s.png

A twój mężczyzna ma szansę jakoś Ci pomóc? Ściskam Cię mocno, oby szybko się polepszyło!

[emoji8]dziekuje[emoji8]
Tamta akcja to rok temu oczywiscie, teraz to myśle ze albo wirus albo jakieś killerskie objawy ciazowe[emoji849]

M wraca z pracy późnym popołudniem, staram sie zawsze mieć obiad ready. Nie wiem, wrzucę jakieś udka z ziemniakami do piekarnika zeby nie stać przy garach.

StorAnia, współczuje takiej pracy, a raczej atmosfery w niej. Sama kiedyś siedziałam w takiej korpo, a właściwie sieciówce, zwał jak zwał, w ZARZE, najgorsza praca jaka mialam w życiu pod względem mobbingu, dramat. Ale jeszcze wtedy bylam młoda i głupia i dawałam po sobie jeździć.
Nigdy wiecej.

O kurde... Wcześnie... Ja moją odkryłam w wieku 16 lat chyba...Co lekarz to inne żelazo bo co kilka miesięcy to gorzej mimo brania tabletek... W czasie miesiączki mdlałam co krok bo traciłam jeszcze krew... do tego hipotonia- masakra jakaś. W @ jak ciepło to nigdzie sama nie mogłam bo zaraz przytomność traciłam. Moja mama jak widziała krew z nosa to już drgawek dostawała- do dzisiaj tak ma i krzyczy, że mam iść do lekarza, mimo, że teraz krwawienie raz na kilka miesięcy, także to nic takiego, wtedy co kilka tygodni.
Jak zaczęłam miesiączkowac to było dopiero. Ło matko. U mnie się porawialo po suplementacji, szłam na kontrolę i ok. Kolejna po miesiącu - jak łeb na szyję. Teraz obstawiam słabą wchłanialnosc, nie to żelazo dawali mi co trzeba. Ale to inne czasy były i miescina nie za duża więc co tu wymagać. Jak chodziłam na kontrolę postawy, to mój lekarz rodzinny na mój skrzywiony kręgosłup mówił "no taka jej uroda" [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Nie do końca musi być nielegalne, bo ja pracowałam w Sądzie i tam co prawda wysluga była, ale umowy na zastępstwo były jak smieciowe, premii nie przyznawali, bo kierowniczka administracji do swojej kieszeni pcha, urlopu więcej niż 5 dni z rzędu nie dostaniesz, bo podobno na zastępstwo się nie należy, chociaż to nie jest prawdą... I wiele innych. Najciemniej niestety pod latarnią.

Ja myślę, że szybciej będzie jak zrobi się nową, bo się nie doczekamy. To nie jest jakaś duża filozofia.

W aptece, a to różnica jakaś? :-)

Toż to złoty strzał, a nie niepokalane poczęcie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nie kochana pewnie nie ma różnicy. Pytam bo chciałam kupić ale wole stacjonarnie stąd chciałam wiedzieć czy są dostępne .

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
@cheebay jejciu nie potrafie sobie nawet wyobrazic. Ogromnie wspolczuje przezyc, oby nigdy juz nic takiego Ci sie nie trafilo.

Nienawidze srajfonow! To sa tak durnowate telefony, ze rece opadaja. Klilajac w link nie wykrywa mi apki o ciagle kaze mi sciagnac apke do tabelki. [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Do góry