reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzisiaj nie udało mi się wcześniej wejść na forum i teraz od godziny was nadrabiam. Jak mam coś do dodania to odpisuje choć często pewnie po niewczasie. Ale cóż. Moja myśl na dziś. .. zazdroszcze testowania. Ja czekam na @ . W tym i przez najbliższe pół roku nie będzie staranek ani testowania. I tak przykro mi ze czas ucieka mi między palcami.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Proszę o dopisanie do tabelki [emoji5] bo mój srajfon tez nie pozwala się wpisać... :(
Arrow92, Adrianna, 25lat , 62cs , walka o pierwsze może się uda ... 61 CS aniołek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Windy91, jesteśmy w podobnej sytuacji 25 lat starania o 1 dziecko i 25.01 @. Powiedzenia [emoji6] czekamy razem [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki! Bo ja tylko na @czekan [emoji12]
O ile mi wiadomo to od 2016 roku macierzyński jest wyrownywany do 1000 zł. Nawet bezrobotni i studenci mogą go pobierać.

1usavcqgt1dml95x.png
Potwierdzam, moja przyjaciółka bierze, przez rok jest 1000zł jak jesteś studentką, jesteś zarejestrowana w urzędzie pracy i (tego pewna nie jestem) jak jesteś na umowie zlecenie [emoji16]

Dzisiaj nie udało mi się wcześniej wejść na forum i teraz od godziny was nadrabiam. Jak mam coś do dodania to odpisuje choć często pewnie po niewczasie. Ale cóż. Moja myśl na dziś. .. zazdroszcze testowania. Ja czekam na @ . W tym i przez najbliższe pół roku nie będzie staranek ani testowania. I tak przykro mi ze czas ucieka mi między palcami.

1usavcqgt1dml95x.png

Czemu aż tyle czasu, co się dzieje?

Ją wróciłam ze snieznego ganania się z psem, padam na pysk [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Kurcze te bóle krzyża cały czas trzymają nw co o tym myśleć. Przy pierwszej ciąży podczas porodu bóle krzyżowe może ma to jakiś związek i to jednak objaw ciąży

reklama
Do góry