reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu, tam była implantacja jak byk 6 dpo. Szkoda, ze nie mierzysz tempki, byłby na to szerszy pogląd.
Popatrz to był mój lucky cykl, owu 6.12, 7dpo mialam plamienie i spadek temperatury przez dwa dni, co myslalam ze juz musztarda po obiedzie a to był ten tzw "implantation dip", potem juz poleciała w gore[emoji4] lekarka mi nie dowierzala, ze wszystko moge tak wiedzieć jak w zegarku ale nawet usg sie ze mna zgodziło i pokazuje ten sam termin co wg OM.
fe13f68428905355018788e0ef6b12ba.jpg

Mam ogromna nadzieje, ze dołączysz do wrześniowek[emoji7]
Zreszta za wszystkie trzymam kciukasy[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja Lew, M - byk, u nas często iskry lecą, my jak włoskie malzenstwo[emoji15] kłócimy sie duzo i wyzywamy ( oczywiscie bez patologii) ale szybko sie godzimy. Nie ma u nas cichych dni bo nikt by tego nie zniosl[emoji23] a córcia wodnik na dokładkę [emoji85]

Jesli chodzi o znaki zodiaku to ja panba a moj maz koziorozec i sie dobrze dogadujemy bo on ugodowy jest. Ale ciezko pewnie ze mna ma

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zamierzam sobie kupic teraz testy owu, bo dwa cylke bylo na spontana,niby patrzylam w kalendarzyk kiedy owu prawdopodobnie bedzie ale pokazywal mi 5go a ja objawy, czyli bol jajnika mialam 9tego wiec sama nie wiem kiedy ... w dodatku przyspieszona @ ...

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie do końca musi być nielegalne, bo ja pracowałam w Sądzie i tam co prawda wysluga była, ale umowy na zastępstwo były jak smieciowe, premii nie przyznawali, bo kierowniczka administracji do swojej kieszeni pcha, urlopu więcej niż 5 dni z rzędu nie dostaniesz, bo podobno na zastępstwo się nie należy, chociaż to nie jest prawdą... I wiele innych. Najciemniej niestety pod latarnią.

Ja myślę, że szybciej będzie jak zrobi się nową, bo się nie doczekamy. To nie jest jakaś duża filozofia.

W aptece, a to różnica jakaś? :-)

Toż to złoty strzał, a nie niepokalane poczęcie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

To głupoty ta kierowniczka gadała i niezle przekręty robiła eh.. pracownik na zastępstwo ma takie same prawa i należy mu sie i socjalny i wczasy pod grusza jak wykorzysta 10 dni urlopu itd.. ale masz racje, najciemniej pod latarnia.. ale jakby to ktoś zgłosił to mialaby kobita problem..

Czekamy na test [emoji110][emoji110]

reklama
Do góry