reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

PanaKotka ja jeszcze jedynie napisze tylko tyle dużo sił dla ciebie i m. :*

Mamuniol kuzynostwo mojego m. nie mogą mieć dzieci. już są z 15lat ze sobą. Ola marzy o dzieciach ale M. Się nie zgadza na adopcję. I mają dwa uratowane koty.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj brat cioteczny na poczatku nie chcial dzieci. Kilka lat temu zmienil zdanie (kolo 40-stki) ale im nie wychodzi :( sa juz ladnych kilka lat po 40-stce. Obudzil sie chlopak stanowczo za pozno.
Ja mam rocznikowo 28, moj K 31 i stwierdzilismy, ze lepiej nie czekac by wlasnie nie obydzic sie z reka w nocniku. Jak sie uda w tym cyklu to bedziemy przeszczesliwi ale widzac jak wiele par ma problemy z zajsciem w ciaze to bierzemy pod uwage i to, ze moze nam to zajac wiele lat.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wróciłam od ginekologa, nic dobrego się nie dowiedziałam, jeszcze tylko poklocilam się z facetem, co za wieczór...
Lux albo jeszcze nie wróciła, albo tak się cieszy po wizycie :)

moje pol centymetra szczescia!!! wszystko jest ok, dzieciatko ma 0,5 cm, za dwa tygodnie mam isc zobaczyc czy bedzie serduszko, dobrze, ze poszlam tak szybko, bo tsh jest znow za wysokie i dostalam duphaston i leki na tsh, od jutra mam je brac. Jestem szczesliwa!!!!!!!!! rodzice i tesciowa zakochani w tej malej kropce, bratowa i brat tez :-) :) progesteron ok, wszystko w normie.

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    642,3 KB · Wyświetleń: 57
moje pol centymetra szczescia!!! wszystko jest ok, dzieciatko ma 0,5 cm, za dwa tygodnie mam isc zobaczyc czy bedzie serduszko, dobrze, ze poszlam tak szybko, bo tsh jest znow za wysokie i dostalam duphaston i leki na tsh, od jutra mam je brac. Jestem szczesliwa!!!!!!!!! rodzice i tesciowa zakochani w tej malej kropce, bratowa i brat tez :-) :) progesteron ok, wszystko w normie.

Ogromnie sie ciesze!!!!! Swietne wiadomosci! Leki pomoga i wszystko bedzie cacy :)
To czekam az sie pochwalisz, ze slyszalas serduszko <3

reklama
Juz? Dobranoc :*

Spark a co Ci gin powiedzial?

Gin zdziwiony, że jeszcze w ciąży nie przyszłam...
Zwiększył dawkę clo do maksimum, dodatkowo estrofem przez cały cykl.
Mam tak brać 2 cykle, w każdym badać progesteron.
Jeśli w 2 miesiące tak duża dawka clo nie wywoła owu to niestety czeka mnie klinika (o ile będzie nas stać ... ).
Także jestem pod jeszcze większą presją.
Lekarz zrobił mi badanie mimo 3dc. Powiedzial ze music zobaczyc jajniki, podobno są w średnim stanie.

Lux super, ze wszystko ok!!!!:)))

Do góry