reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Całkiem dobre, warto próbować wszystkiego :)
Słyszałam, że taka wizualizacja i spokój pomaga np w karmieniu piersią jak ma się problem z pokarmem. Ponoć jak się uspokoi i wyobrazi że ma się dużo mleka i dziecko teraz się naje, to b. Pomaga :)
To nic, w tym cyklu wizualizuje ! :p :)

P.s. super, że udało Ci się wyjść z depresji !:)

Caly czas na lekach jestem i co tydzien chodze na terapie ale na prawde czuje sie juz jak przed choroba :):):):) 7 miesiecy leczenia.

Ludzki umysl ma niesamowita sile, warto to wykorzystac. Nie zaszkodzi a moze pomoc :) sprobuj jesli masz ochote.
Czesto robie sobie we wizualizacje w trakcie czytania forum :D bo wtedy najsilniej mysle o dzidziusiu, przekierowuje wtedy te mysli i energie na wizualizacje wlasnie owulki, zaplodnienia i zagniezdzenia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na poprawe humoru mam fotke sprzed paru minut :)

Nadrobie Was jak tylko wroce do domku i zrobie to na spokojnie bo teraz nie bede pamietac co ktorej odpisac :*

1461778755-ksfb5z.jpeg

Super!!!!

Caly czas na lekach jestem i co tydzien chodze na terapie ale na prawde czuje sie juz jak przed choroba :):):):) 7 miesiecy leczenia.

Ludzki umysl ma niesamowita sile, warto to wykorzystac. Nie zaszkodzi a moze pomoc :) sprobuj jesli masz ochote.
Czesto robie sobie we wizualizacje w trakcie czytania forum :D bo wtedy najsilniej mysle o dzidziusiu, przekierowuje wtedy te mysli i energie na wizualizacje wlasnie owulki, zaplodnienia i zagniezdzenia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak zrobię, właśnie, nie zaszkodzi :)
No to bardzo dobrze, jak już tak Ci pomogła terapia!
Ludzki umysł jest niemoŻliwy, to fakt :)

Hej!

Lux gratuluję Kopka!! :) :) :) :)

Spark trzymam kciuki, za szczęśliwe cykle :)

Tak, ludzki umysł jest niesamowity! Zawsze powtarzam, że w ciążę najpierw zachodzi się w głowie, a dopiero później w macicy.

reklama
Do góry