te dwa tygodnie beda mi sie dluzyc
Oj kochana na pewno będą się tak dłużyć jak dni od owulki aż do testowania ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
te dwa tygodnie beda mi sie dluzyc
no widzisz nadzieja jest!Gin zdziwiony, że jeszcze w ciąży nie przyszłam...
Zwiększył dawkę clo do maksimum, dodatkowo estrofem przez cały cykl.
Mam tak brać 2 cykle, w każdym badać progesteron.
Jeśli w 2 miesiące tak duża dawka clo nie wywoła owu to niestety czeka mnie klinika (o ile będzie nas stać ... ).
Także jestem pod jeszcze większą presją.
Lekarz zrobił mi badanie mimo 3dc. Powiedzial ze music zobaczyc jajniki, podobno są w średnim stanie.
Lux super, ze wszystko ok!!!!))
2 cykle... Jest jest ! bedziemy działać/ walczyćno widzisz nadzieja jest!
Gin zdziwiony, że jeszcze w ciąży nie przyszłam...
Zwiększył dawkę clo do maksimum, dodatkowo estrofem przez cały cykl.
Mam tak brać 2 cykle, w każdym badać progesteron.
Jeśli w 2 miesiące tak duża dawka clo nie wywoła owu to niestety czeka mnie klinika (o ile będzie nas stać ... ).
Także jestem pod jeszcze większą presją.
Lekarz zrobił mi badanie mimo 3dc. Powiedzial ze music zobaczyc jajniki, podobno są w średnim stanie.
Lux super, ze wszystko ok!!!!))
czuje, ze sie wszystko ulozy u Cb!2 cykle... Jest jest ! bedziemy działać/ walczyć
To ja moze polece cos mniej medycznego
Ludzka psychika ma ogromna moc i niesamowity wplyw na organizm. Przekonalam sie o tym chorujac na depresje. Choroba glowy bardzo wplynelana moje cale cialo.
Moze sprobuj wizualizacji bardzo prosta rzecz. Kiedy masz kilka wolnych minut wyobrarzaj sobie owulacje. Im wiecej szczegolow tym lepiej. Wyobraz sobie wnetrze brzucha, narzady, jajniki, ich strukture, ksztalt, rosnacy pecherzyk, pekajacy pegerzyk, potem jajeczko w jajowodzie. Wysylaj tam swiadomie swoja energie. Wyobrarzaj sobie, ze to wszystko rzeczywiscie sie dzieje w Twoim organizmie.
Ja sobie w tym cyklu wizualizuje prawidolowy cykl i to moj pierwszy cykl od odstawienia antykoncepcji ktory wyglada na normalny zdrowy cykl
Wizualizuje sobie rowniez jak plemniczki docieraja do jajeczka, ze moj sluz i cale srodowisko w pochwie i macicy jest przyjemne i korzystne dla plemniczkow
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oj mi tez sie dluzylo po owuLux właśnie, lepsze takie czekanie niż do owulacji
A teraz tyyyyle szczęścia!oj mi tez sie dluzylo po owu
pewnie, dzis to do mnie dotarlo!A teraz tyyyyle szczęścia!