PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyglada na to, że rozmowa z Tobą- a właściwie do Ciebie musi zostać poprzedzona zapytaniem czy sobie życzysz moich glupich " zlotych rad".Skończmy mój temat... Nie doczytałaś czemu nie wiem co się dzieje... Wszystkie takie mądre jesteście i takie super rady dajecie. Szkoda, że nikt się nie zapytał, czy ja w ogóle chcę tych "złotych rad"...
Miłego wieczoru...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Na poprawe humoru mam fotke sprzed paru minut
Nadrobie Was jak tylko wroce do domku i zrobie to na spokojnie bo teraz nie bede pamietac co ktorej odpisac :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Owulka sie zbliża działajcie!!
Ale chyba nie traktuja ich jak dzieci? Mają siebie teraz. Kiedys, siłą rzeczy, któregoś zabraknie. U mojej ciotki też nie było tematu. Ale jak zostala sama i wlaśnie przypadł okres rodzenia się wnuków wsród jej pokolenia to wyraźnie jej siadlo na psychikę. Musiala przelać na kogoś swoją niespełnioną miłość. Jej podejscie to nie jest relacja człowiek- zwierzę. Uwierz mi, że dziwnie to wyglada jak pies ma talerzyk przy stole...pewnie to przypadek jeden na milion ale zastanawiam się czasem czy gdyby miała tą swiadomosc jak to bedzie to czy zdecydowalaby sie na adopcję. Tematu z nia nie podejmę- bo nie jestem az tak blisko.PanaKotka ja jeszcze jedynie napisze tylko tyle dużo sił dla ciebie i m. :*
Mamuniol kuzynostwo mojego m. nie mogą mieć dzieci. już są z 15lat ze sobą. Ola marzy o dzieciach ale M. Się nie zgadza na adopcję. I mają dwa uratowane koty.
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom