reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Paraplu piszesz jeszcze na kakao? Co tam słychać u dziewczyn?

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Od roku tam nie pisze. Wkurzala mnie strasznie Rudabo opie*dalala dziewczyny tylko dlatego, ze jej cos nie pasowalo. Np. chyba napisala Lady, ze ona nie ma prawa pisac, ze ma dosc ciazy nam bo ona jest juz w niej jest i powinna sie cieszyc. A dziewczyna po prostu sie zle czula i na dodatek strasznie stresowala pierwszym trymestrem, czy uslyszy serduszko, czy beta dobrze przyrasta itp.
Chciala sie obawami podzielic a tutaj dostala opie*dol, ze nie powinna bo powinna tryskac radoscia.
Do mnie tez sie przywalila o to ze pisalam o sytuacji z bylym i stwierdzila, ze sciemniam w tej kwestii.
No a byly sobie poszedl w las i dobrze :) latem poznalam cudownego czlowieka i zadne nie ma watpliwosci co do drugiego i dlatego decyzja o rodzinie zapadla bardzo szybko !!! Glupi to ma szczescie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Apka nazywa sie Ladytimer.

Mam ich 5 <smieje sie histerycznie> ;)

Lubie bardzo WamanLog bo bierze pod uwage nieregularne cykle. Jasny fiolecik to poprawka wyliczona na podstawie najdluzszego i najkrotszego cyklu, ciemny fiolet to wyliczona srednia.
1461665126-c5towa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wlasnie womanlog :):) temperaturę tez tam zapisuje. Ale nieczytelne wykresy robi tych temperatur, taki minus..

Paraplu dokładnie , poza tym wydaje mi się że jedna drugiej zazdroscila. Wszytko się posypało. Nie można było mieć też własnego zdania bo zaraz była awantura .

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry