reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja chce testować w piątek a w niedzielę mam komunię i tak bym chciała być wtedy zadowolona a nie smutna

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Yesenia kochanie a nie wolisz testowac po komunii? Zeby wynik testu nie zdominowal tego dnia? Bo moze wyjsc falszywie negatywny a Ty zamiast cieszyc sie w dniu komunii to bedziesz zdolowana.

Mamuniol dlatego kupilam testy owulacyjne bo jak widzisz mam az 15 dni na fioletowo :O i wez badz madra kiedy bedzie owulka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jak patrze na swoja apke to chyba musialabym prawie caly miesiac sie starac[emoji1] okropna jest ta niewiedza kiedy trafic w owu..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi gin mowil jeden kiedys ze przy moich cyklach od 8 do 22 dc.. ale pozniej troche skorygowal i od 10 do 18... to i tak juz m taki wypruty[emoji1]

Mamuniol w piątek będzie 27 dc. Ja mialam ostatnie cykle po 23-25 dni więc myślę że nie będzie to za wcześnie , chyba że mnie zaleje bo i tak może być

Odpedz te mysli. Bedzie dobrze.
Paraplu obawiam się że na komunii będę miała już 2 czy 3 dzień nowego cyklu...

Albo 5tc[emoji16]

reklama
Mamuniol ciężko jest odpedzic, kochana to nie takie proste

Mialas sie odprezyc i troche zluzowac. Wiem ze to nie proste ale oprocz zadreczania sie mozesz tez myslec o tym w pozytywny sposob. Jesli juz musisz skupiac na tym mysli - to mysl ze sie udalo[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Do góry