mi tez się nie podobało na staraczkach 2016 i sie przeniosłam tu.Każdej z nas jest odrobinę żal jak dowiemy się ze komuś się udało , to jest normalne ale az tak wrednym nie można być
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi tez się nie podobało na staraczkach 2016 i sie przeniosłam tu.Każdej z nas jest odrobinę żal jak dowiemy się ze komuś się udało , to jest normalne ale az tak wrednym nie można być
Każdej z nas jest odrobinę żal jak dowiemy się ze komuś się udało , to jest normalne ale az tak wrednym nie można być
mi tez się nie podobało na staraczkach 2016 i sie przeniosłam tu.
yesenia tez ide na wesele w sobote
AMH moje wynosi 2,14 ng/ml
norma jest do 10,6
nie wiem jak to interpretowac
podobno wysoki wynik jest zły bo świadczy to o policystycznych jajnikach.Chyba jest ok... Ja np mam 11,08, i teraz jak to interpretować skoro jest powyżej...