reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Każdej z nas jest odrobinę żal jak dowiemy się ze komuś się udało , to jest normalne ale az tak wrednym nie można być

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie. Wiesz, ja tez zazdroscilam kolezankom jak braly sluby, rodzily dzieci bo sama tego chcialam ale kurcze zadnej z tego powodu nie dowalalam albo nie mowilam, ze nie ma do czegos prawa bo jej sie uklada a mi nie. Pewnie, ze dusza plakala ale z usmiechem na ustach mowilam im "Gratuluje!". Nie mozna kogos obciazac swoja zazdroscia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba jest ok... Ja np mam 11,08, i teraz jak to interpretować skoro jest powyżej...
podobno wysoki wynik jest zły bo świadczy to o policystycznych jajnikach.

najlepsze kjest to ze w listopadzie miałam 1,06 i świdczyło o obnizonej płodności.ale nia pamietam w jakich jednostkach to było.

reklama
Pokazywałam lekarzowi, to w ogóle powiedział ze to badanie juz na zachodzie nie robią bo jest przestarzałe i jest wszystko ok.
Ja nie mam policystycznych jajników bo mam regularne cykle, monitoring kilkukrotnie miałam i owu jest, pecherzyki ładnie pękają, wiec nie mam innych podstaw do zdiagnozowania pcos.

Do góry