reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

3mam kciukasy!!
Moze jak sie uda to obie bedziemy na Styczniowkach :):):)

My dzisiaj drunkujemy bo jutro w Holandii swieto i mamy wolne :) a potem bedziemy pracowac nad Helenka :):):)

Ja to powalona jestem :D mam 5 apek do obliczania cyklu zeby przez przypadek nie pominac plodnych :D

1461662761-wpp0pc.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
o, fajne to masz, co to? to print screen z jakiejs appki, czy taki fajny "suwaczek"? :)

reklama
Jak mi się nie chce pracować. Siedzę dziś do 16. Wczoraj miałam okropny dzień, wszystko mnie tak strasznie bolało. Bałam się sama o siebie. Dziś mogę oddychać :)

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak mi się nie chce pracować. Siedzę dziś do 16. Wczoraj miałam okropny dzień, wszystko mnie tak strasznie bolało. Bałam się sama o siebie. Dziś mogę oddychać :)

Ja tez mam jakis taki gorszy okres. Tym bardziej ze od marca dopiero jestem na pelnym etacie i sa dni ze dluzy mi sie okropnie[emoji22]
Najbardziej lubie takie dni kiedy jest duzo pracy, wtedy szybko czas leci i mozna do domku wracac.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja do 18-18.30 :( a taaaaaaaaak mi sie dzisiaj nie chce. To wolne z powodu choroby strasznie wybilo mnie z rytmu.

o, fajne to masz, co to? to print screen z jakiejs appki, czy taki fajny "suwaczek"? :)

Apka nazywa sie Ladytimer.

Mam ich 5 <smieje sie histerycznie> ;)

Lubie bardzo WamanLog bo bierze pod uwage nieregularne cykle. Jasny fiolecik to poprawka wyliczona na podstawie najdluzszego i najkrotszego cyklu, ciemny fiolet to wyliczona srednia.
1461665126-c5towa.jpeg

reklama
Do góry