reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki, taką mam nadzieję :D jak co to uciekne do mamy :p
Kiedy owu? Może jeszcze Wam się uda poprzytulać do owu :D

Właściwie to ja mam po owu.. dzisiaj 16dc tylko w tym miesiącu w ogóle jej nie czułam.. ale dziś temperatura z 36,4 na 36,75 czyli urosła wiec raczej była..
w ogóle pierwszy raz w tym miesiącu korzystam z ovufriends i tam to mi w ogóle wykazało owu na 12dc co raczej nie jest możliwe bo w 14dc miałam śluz rozciągliwy a wczoraj juz mniej..

Izabela, trzymam kciuki za pozytywny test !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czytałam że do 5 tyg można popijać bo fasolka do tego czasu ma parasol ochronny więc podczas starań nie zaszkodzi.. ja też sobie w święta folgowałam i może to miało wpływ [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiele jest osób, które nie wie, że jest w ciąży, czasem jesteś przekonana, że nie, albo po prostu się nie spodziewasz, tak to kobiety w ogóle nie mogłyby pić, bo mogą być w ciąży.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Windy nie przejmuj sie.. Ja juz mieszkam z tesciami od 7lat i tesc juz mnie nawet w wannie widzial;p hehe
Ja kiedyś wysłałam swoje zdjęcie w bieliźnie na maila mojemu, jakoś w początkach znajomości, potem okazało się, że to mail służbowy jego rodziców :-D na szczęście udało mu się usunąć zanim to zobaczyli :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Czuję jakbym miała zaraz @ dostać. Kłuje mnie dziwnie w podbrzuszu i to tak dość mocno. Zaprowadzę dzieci i kupię test.jak ma coś wyjść to wyjdzie po 3 godz nie siusiania. Ale i tak pewnie nic z tego.
Testuj testuj :-) mnie dzisiaj znowu jak wstałam mocno bolał jajnik i podbrzusze, już poszłam po tampony, a tu dalej nic :| może mam późną owu?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja dzisiaj rano rozlozylo mnie pięknie katar zatokowy... A tu do pracy musze iść za chwilę :(
A tak poza tym zero objawów ginekologicznych w tym cyklu. Zero ciągnięcia, klucia, zero bólu cyckow. Jakbym chorych zatok nie miała to bym góry przenosila. Chyba się szykuje na następny cykl

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry