reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki, taką mam nadzieję :D jak co to uciekne do mamy :p
Kiedy owu? Może jeszcze Wam się uda poprzytulać do owu :D

Właściwie to ja mam po owu.. dzisiaj 16dc tylko w tym miesiącu w ogóle jej nie czułam.. ale dziś temperatura z 36,4 na 36,75 czyli urosła wiec raczej była..
w ogóle pierwszy raz w tym miesiącu korzystam z ovufriends i tam to mi w ogóle wykazało owu na 12dc co raczej nie jest możliwe bo w 14dc miałam śluz rozciągliwy a wczoraj juz mniej..

Izabela, trzymam kciuki za pozytywny test !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czytałam że do 5 tyg można popijać bo fasolka do tego czasu ma parasol ochronny więc podczas starań nie zaszkodzi.. ja też sobie w święta folgowałam i może to miało wpływ [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiele jest osób, które nie wie, że jest w ciąży, czasem jesteś przekonana, że nie, albo po prostu się nie spodziewasz, tak to kobiety w ogóle nie mogłyby pić, bo mogą być w ciąży.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Windy nie przejmuj sie.. Ja juz mieszkam z tesciami od 7lat i tesc juz mnie nawet w wannie widzial;p hehe
Ja kiedyś wysłałam swoje zdjęcie w bieliźnie na maila mojemu, jakoś w początkach znajomości, potem okazało się, że to mail służbowy jego rodziców :-D na szczęście udało mu się usunąć zanim to zobaczyli :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Czuję jakbym miała zaraz @ dostać. Kłuje mnie dziwnie w podbrzuszu i to tak dość mocno. Zaprowadzę dzieci i kupię test.jak ma coś wyjść to wyjdzie po 3 godz nie siusiania. Ale i tak pewnie nic z tego.
Testuj testuj :-) mnie dzisiaj znowu jak wstałam mocno bolał jajnik i podbrzusze, już poszłam po tampony, a tu dalej nic :| może mam późną owu?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja dzisiaj rano rozlozylo mnie pięknie katar zatokowy... A tu do pracy musze iść za chwilę :(
A tak poza tym zero objawów ginekologicznych w tym cyklu. Zero ciągnięcia, klucia, zero bólu cyckow. Jakbym chorych zatok nie miała to bym góry przenosila. Chyba się szykuje na następny cykl

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry