reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam Was dziewczyny, jak są dni wolne to mało pisze bo zawsze tysiąc spraw do zrobienia.
Ale dziś jestem w pracy wiec pisze
tongue.gif

u mnie 22 dc temp poszła w góre czuje czasami takie kłucie jajników i tam w środku mega ciasno mam nadzieje że to dobry zwiastun
smile.gif

reklama
Witam z samego rana dziewczyny :) z miłą checia bym jeszcze pospała ale czas zbierac sie do pracy :(.
Ja też mieszkam z teściem i nie narzekam dogadujemy sie super a i tak wiekszość roku on jest poza domem bo jeździ to tu to tam...szuka zajecia hi hi

jeszcze 3 dni do @ oby nie przyszła.Ostatnim czasem jestem wiecznie śpiąca popołudniami, zobaczymy czy wina to pogody czy moze jakiegos lokatora ;). No i to pieczenie w tej pachwinie w nocy hmmmmm.
Zobaczymy co bedzie.
Kiedy testujesz?

Czuję jakbym miała zaraz @ dostać. Kłuje mnie dziwnie w podbrzuszu i to tak dość mocno. Zaprowadzę dzieci i kupię test.jak ma coś wyjść to wyjdzie po 3 godz nie siusiania. Ale i tak pewnie nic z tego.
Kciuki!! Na pewno bedzie piękny plusik!

Ja kiedyś wysłałam swoje zdjęcie w bieliźnie na maila mojemu, jakoś w początkach znajomości, potem okazało się, że to mail służbowy jego rodziców :-D na szczęście udało mu się usunąć zanim to zobaczyli :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hahahha, ale wpadka :D dobrze ze sie udało usunąć zawczasu ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

A tam kochana ja kciukow nie puszczam [emoji110][emoji110][emoji110]
[emoji8] [emoji8] [emoji8]

A Ty który masz dc?

Podziwiam dziewczyny, które starają się wiele miesięcy, czy lat. Mi po jednym cyklu smutno, a jak się okaże, że coś będzie nie tak, to nie wiem co zrobię...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam Was dziewczyny, jak są dni wolne to mało pisze bo zawsze tysiąc spraw do zrobienia.
Ale dziś jestem w pracy wiec pisze
tongue.gif

u mnie 22 dc temp poszła w góre czuje czasami takie kłucie jajników i tam w środku mega ciasno mam nadzieje że to dobry zwiastun
smile.gif

Też w pracy nadrabiam [emoji1] gdzie pracujesz??

Z tą temperatura dobry znak, kiedy masz termin @?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Też w pracy nadrabiam [emoji1] gdzie pracujesz??

Z tą temperatura dobry znak, kiedy masz termin @?

qdkkx1hpzei65q7s.png
w biurze rachunkowym :)

tak do końca to nie wiem kiedy mam termin apka wylicza mi na 15.01. czyli cykl 27 dni
ostatnio miałam 26 dni był to pierwszy cykl po poronieniu, a wcześniej tez miałam 24 dni albo 28 po poronieniu w lipcu miałam np 28 dni a przed lipcem miałam 27-31 dni
ale obstawiam ten 14-15.01 jeżeli temp się utrzyma na tej wysokości do piątku to zatestuje w sobotę.

reklama
w biurze rachunkowym :)

tak do końca to nie wiem kiedy mam termin apka wylicza mi na 15.01. czyli cykl 27 dni
ostatnio miałam 26 dni był to pierwszy cykl po poronieniu, a wcześniej tez miałam 24 dni albo 28 po poronieniu w lipcu miałam np 28 dni a przed lipcem miałam 27-31 dni
No to jeszcze koło tygodnia, to coraz bliżej :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry