Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buu, tule. Jeśli Cię to pocieszy, to ja też mam cały nos zawalony :/Ja dzisiaj rano rozlozylo mnie pięknie katar zatokowy... A tu do pracy musze iść za chwilę
A tam kochana ja kciukow nie puszczamKochana, nie wierzę w to, naprawdę, w poprzednim cyklu było to samo :-) szanowna przyszła w 45dc. Nie chcę się już nastawiac.
Kiedy testujesz?Witam z samego rana dziewczyny z miłą checia bym jeszcze pospała ale czas zbierac sie do pracy .
Ja też mieszkam z teściem i nie narzekam dogadujemy sie super a i tak wiekszość roku on jest poza domem bo jeździ to tu to tam...szuka zajecia hi hi
jeszcze 3 dni do @ oby nie przyszła.Ostatnim czasem jestem wiecznie śpiąca popołudniami, zobaczymy czy wina to pogody czy moze jakiegos lokatora . No i to pieczenie w tej pachwinie w nocy hmmmmm.
Zobaczymy co bedzie.
Kciuki!! Na pewno bedzie piękny plusik!Czuję jakbym miała zaraz @ dostać. Kłuje mnie dziwnie w podbrzuszu i to tak dość mocno. Zaprowadzę dzieci i kupię test.jak ma coś wyjść to wyjdzie po 3 godz nie siusiania. Ale i tak pewnie nic z tego.
Ja kiedyś wysłałam swoje zdjęcie w bieliźnie na maila mojemu, jakoś w początkach znajomości, potem okazało się, że to mail służbowy jego rodziców na szczęście udało mu się usunąć zanim to zobaczyli
[emoji8] [emoji8] [emoji8]A tam kochana ja kciukow nie puszczam [emoji110][emoji110][emoji110]
Też w pracy nadrabiam [emoji1] gdzie pracujesz??
w biurze rachunkowymTeż w pracy nadrabiam [emoji1] gdzie pracujesz??
Z tą temperatura dobry znak, kiedy masz termin @?
A Ty gdzie pracujesz?Ja tez raczej bedac w pracy nadrabiam
No to jeszcze koło tygodnia, to coraz bliżej :-)w biurze rachunkowym
tak do końca to nie wiem kiedy mam termin apka wylicza mi na 15.01. czyli cykl 27 dni
ostatnio miałam 26 dni był to pierwszy cykl po poronieniu, a wcześniej tez miałam 24 dni albo 28 po poronieniu w lipcu miałam np 28 dni a przed lipcem miałam 27-31 dni