już nie mogę się doczekaćNo to jeszcze koło tygodnia, to coraz bliżej :-)
a Ty kiedy testujesz i gdzie pracujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już nie mogę się doczekaćNo to jeszcze koło tygodnia, to coraz bliżej :-)
Właściwie to ja mam po owu.. dzisiaj 16dc tylko w tym miesiącu w ogóle jej nie czułam.. ale dziś temperatura z 36,4 na 36,75 czyli urosła wiec raczej była..
w ogóle pierwszy raz w tym miesiącu korzystam z ovufriends i tam to mi w ogóle wykazało owu na 12dc co raczej nie jest możliwe bo w 14dc miałam śluz rozciągliwy a wczoraj juz mniej..
Izabela, trzymam kciuki za pozytywny test !!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Testuj testuj :-) mnie dzisiaj znowu jak wstałam mocno bolał jajnik i podbrzusze, już poszłam po tampony, a tu dalej nic :| może mam późną owu?
Pracuję w kancelarii adwokackiej jako asystent :-) testowalam w sylwestra i teraz w sobotę i niestety biel.już nie mogę się doczekać
a Ty kiedy testujesz i gdzie pracujesz?
No już przestańcie przestańcie :-) nie ma takiej możliwości, jeśli by coś było, to już by się chociaż cień pokazał, a nawet jakby owu była po świętach, to nie ma szans, bo nic nie było. Niepokalane poczęcie raczej nie wchodzi w grę [emoji14]A ja ciagle mam wrażenie że może to to [emoji5][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Ja ani myślę mieszkać u nich z dzieckiem! Wkurza mnie ich podejscie do ich jednej wnuczki (od ich corki) juz teraz, jak widzę to czasami a oni nie mieszkają razem, a co dopiero gdybym z moim dzieckiem miała to znosić codziennie, nie dziękuję! Umarłaabym!U nas też tak było że nikt nam do pokoju nie wchodził dopóki się spotykaliśmy. Ba..zaproponowali nam górę domu bo przecież chce się mieć prywatność. Wyremontowalismy to zrobiliśmy kuchnię łazienkę i mieszkaliśmy przed ślubem dwa lata. Tesciowie nie przychodzili na górę wcale ale i tak wstawiliśmy drzwi wejściowe. Po urodzeniu dziecka zaczął się koszmar a w sumie to już w ciąży teściowa zaczęła łazić Za mną, ustawiła mi położną środowiskową, kazała zmienić lekarza ba. w szpitalu położnej oddziałowej kazała mnie pilnować. kilka razy dałam jej do zrozumienia że nie podoba mi się to wszystko co robi. Zrozumiała i żaliła się na mnie do męża ale olałam to B spokój i samodzielność dla mnie najwazniejsze. Teraz z kolei teść ciàgle coś chce bo oszalał na punkcie małego i ciągle chce go chociaż chwilę zobaczyc, prezenty kupuje. Póki co siedzimy i odkładamy kasę ale decyzja podjęta że trzeba się oddzielić bo jeszcze póki oni pracują to da się źyć a jak sie zacznie emerytura to koniec.
21 dc dziś[emoji8] [emoji8] [emoji8]
A Ty który masz dc?
Podziwiam dziewczyny, które starają się wiele miesięcy, czy lat. Mi po jednym cyklu smutno, a jak się okaże, że coś będzie nie tak, to nie wiem co zrobię...
Nie pociesza mnie to wolałabym żebyś była całkiem zdrowa i w dwupakuBuu, tule. Jeśli Cię to pocieszy, to ja też mam cały nos zawalony :/
To do dziełahej
Ja pracuje jako spedytor krajowy i międzynarodowy mega dużo stresu... od dziś zaczęły mi się dni płodne