reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to jeszcze koło tygodnia, to coraz bliżej :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
już nie mogę się doczekać :)
a Ty kiedy testujesz i gdzie pracujesz?

reklama
Właściwie to ja mam po owu.. dzisiaj 16dc tylko w tym miesiącu w ogóle jej nie czułam.. ale dziś temperatura z 36,4 na 36,75 czyli urosła wiec raczej była..
w ogóle pierwszy raz w tym miesiącu korzystam z ovufriends i tam to mi w ogóle wykazało owu na 12dc co raczej nie jest możliwe bo w 14dc miałam śluz rozciągliwy a wczoraj juz mniej..

Izabela, trzymam kciuki za pozytywny test !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez sie wydawało ze jakoś ovufriend cis nie bardzo ze mną współpracuje a tu proszę nieźle poszło, z wykresu mi wychodziło, że coś jest na rzeczy
Może u Ciebie będzie podobnie? [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

A ja ciagle mam wrażenie że może to to [emoji5][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
No już przestańcie przestańcie :-) nie ma takiej możliwości, jeśli by coś było, to już by się chociaż cień pokazał, a nawet jakby owu była po świętach, to nie ma szans, bo nic nie było. Niepokalane poczęcie raczej nie wchodzi w grę [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

U nas też tak było że nikt nam do pokoju nie wchodził dopóki się spotykaliśmy. Ba..zaproponowali nam górę domu bo przecież chce się mieć prywatność. Wyremontowalismy to zrobiliśmy kuchnię łazienkę i mieszkaliśmy przed ślubem dwa lata. Tesciowie nie przychodzili na górę wcale ale i tak wstawiliśmy drzwi wejściowe. Po urodzeniu dziecka zaczął się koszmar a w sumie to już w ciąży teściowa zaczęła łazić Za mną, ustawiła mi położną środowiskową, kazała zmienić lekarza ba. w szpitalu położnej oddziałowej kazała mnie pilnować. kilka razy dałam jej do zrozumienia że nie podoba mi się to wszystko co robi. Zrozumiała i żaliła się na mnie do męża ale olałam to B spokój i samodzielność dla mnie najwazniejsze. Teraz z kolei teść ciàgle coś chce bo oszalał na punkcie małego i ciągle chce go chociaż chwilę zobaczyc, prezenty kupuje. Póki co siedzimy i odkładamy kasę ale decyzja podjęta że trzeba się oddzielić bo jeszcze póki oni pracują to da się źyć a jak sie zacznie emerytura to koniec.
Ja ani myślę mieszkać u nich z dzieckiem! Wkurza mnie ich podejscie do ich jednej wnuczki (od ich corki) juz teraz, jak widzę to czasami a oni nie mieszkają razem, a co dopiero gdybym z moim dzieckiem miała to znosić codziennie, nie dziękuję! Umarłaabym!

reklama
Do góry