Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym cyklu starań Ci się udało, jeśli mogę zapytać... Który tc?Ja zaszlam po alko, właśnie dwa dni temu chyba o tym pisałyśmy, ale nie byłam odosobnionym przypadkiem. To nie ma wpływu na tym etapie.
Dzieki jutro czyli za pare minut 34dc
No dalej w to nie wierze a jak u Ciebie? Spokojnie?I Tobie sie udało Kochana!!
Trzymam kciuki za nudne 9 m-cy
Kazda sie doczeka... ZobaczycieKreseczka piekna, nie jedna z nas o takiej marzy
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
najwazniejsze zeby ciemniala i dzidzi zeby sie pieknie rozwijaloSłaba ale najwazniejsze ze jest!
Już cofamAha. A ile czasu musisz brać tabletki? Bo ja jakos miesiąc więc niezbyt długo.
Mogłabyś mi cofnąć ocene niezbyt mądre?
Luna my chyba razem pojdziemy z tymi tygodniami ciazy tak? Jakos tak mi sie kojarzy.. Kiedy mialas ostatni okres?My jutro o 8.00 do lekarza bo mój nad gorliwy kierownik wymaga zaświadczenia i jeszcze źle mu że chciałam pracować do marca....oznajmił że do końca miesiąca max bo nie ma jak ciężarnej zorganizować stanowiska pracy..bla bla bla..więc jak się da to idę id jutra na l4... dziś Dudek oszczędzał na klimie i na serwisie miałam 21 stopni... myślałam że oszaleje..taka spicniała wróciłam.. a dziś lekko mnie mdli ..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Windy nie przejmuj sie.. Ja juz mieszkam z tesciami od 7lat i tesc juz mnie nawet w wannie widzial;p heheParaplu, ale z ciebie akrobatka [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ja to miałabym przekichane, lubię se czasem z gołym cycem po chałupie po kąpieli pobiegac [emoji23] przecież jakbym na teścia wpadła to do końca życia bym w podłogę przy nim patrzyła [emoji23]
Malo kiedy pije ale alko rozrzedza krew i poprawia krazenie, moze to ulatwi zagniezdzenie [emoji848] ja tam sobie jutro walne malego drinkaDziewczyny jak to wkońcu jest z tym alkoholem w trakcie starań. Ja odstawiłam, ale mój facet uważa, że przesadzam. I jak już zajdę to dopiero alko odstawić odrazu...ehhh
Ja tez okropnie marzne ale uwielbiam sie przytulac skora do skory. Na zomowej koldrze mam jeszcce koc-a K robi na termoforekJa bez piżamy sobie nie wyobrażam spać. Jestem zmarzluch straszny i bym chyba się trzesla pół nocy z zimna
Od pierwszej miesiaczki mialam 35-dniowe, jak w zegarku. Po anty skrocily mi sie to 30. Przy staraniach im krocej tym lepiej ale nie obraze sie jesli pozniej znow mi sie wydluza, nie lubie PMSu i tego calego bujania sie z tamponami.Matko strasznie długie cykle
Ja mam 28 dni ale jak mi się owu przesunela to w tym cyklu będzie 29
Hahaha [emoji23] przydakowo czy podgladal mlada gaske? [emoji23]Windy nie przejmuj sie.. Ja juz mieszkam z tesciami od 7lat i tesc juz mnie nawet w wannie widzial;p hehe