reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fajna praca :-) też miałam możliwości jak byłam na studiach, ale musiałam wyjechać z Wrocławia i wszystko przypadło, a tutaj nie mam większych perspektyw. Dlatego stwierdzam, że czas się starać o bobo, póki mam umowę na czas nieokreślony, a po macierzyńskim zmienię pracę.

qdkkx1hpzei65q7s.png

A gdzie teraz mieszkasz?

Umowa na czas nieokreślony to nieoceniony pozytyw!

Ja tutaj pracuję od 1,5 roku. Miałam wątpliwości zanim się zdecydowałam, bo miałam wtedy 28 lat i wszyscy mówili, że czas na dziecko... Zaryzykowałam, bo czułam, że to będzie dobra decyzja i na szczęście moja intuicja mnie nie zawiodła. Teraz tylko miewam wątpliwości jak sobie poradzę jak już maleństwo się urodzi i trzeba będzie wracać do pracy... No ale grunt to pozytywne myślenie, musi być dobrze!

reklama
Ogarne was później, ja leżę i wegetuje, pokonała mnie Syberia i festiwal pizzy, nie jestem w stanie sama siedzieć. A potem człowiek płacze ze dupa wielka [emoji23]

Przewinely mi się chyba jakieś Nowe nicki, więc witam nowe dziewczęta [emoji16]

Co do tabelki, po co robić zamieszanie? Jak Aleksandra wklei tabelkę to się zrobi porządek, tamta tabelka taka piękna jest [emoji173] albo niech któraś poprosi w privie o plik, ja się nie podejmuje, ja mam skleroze [emoji38]
Majty mokre a u mnie brak ochoty na cokolwiek...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Czekam właśnie na tabelkę od Aleksandrax. Ja mam dużo wolnego czasu więc mogę się nią zająć.

już nie mogę się doczekać jak nie nadąże czytać tych waszych wypowiedzi !!! :)

To nie takie proste :p ja z początku nie mogłam dogonić :-) mało co pisałam na forum bo tu juz troszkę dłużej dziewczyny sie znały :-) a teraz to juz nicki pamietam i jest fajnie :-)
Zawsze pomogą, doradza i pośmieją sie :p najważniejsze to wsparcie i tutaj je znalazłam :-)

Iza ma to właśnie zrobić, bo Oli tu praktycznie z nami nie ma i aktualnie nikt się tym nie zajmuje.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Gites [emoji1]
Hahahaha :p pytał i nawet nie wierzył :-D Bo ja tak do alkoholu ciągnę, że wypije jeden malutki łyczek i juz mam dosyć :-)
Na całe szczęście on tez chce dzidziusia to bynajmniej wspiera mnie jak moze :-) nawet z tym piciem i dopijaniem po mnie Hehehe :-D
Jeszcze trochę i się będziemy na prokreacyjne popijawy umawiać [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

To nie takie proste :p ja z początku nie mogłam dogonić :-) mało co pisałam na forum bo tu juz troszkę dłużej dziewczyny sie znały :-) a teraz to juz nicki pamietam i jest fajnie :-)
Zawsze pomogą, doradza i pośmieją sie :p najważniejsze to wsparcie i tutaj je znalazłam :-)
tak , masz rację ! jak już to gdzieś wcześniej pisałam-w kupie razniej heheh :D :*

Ze mną było tak samo! Ale ciągle uczę się historii każdej z Was :) Jak czasem czegoś nie ogarniam, to klikam na historię postów danej osoby, żeby ogarnąć o czym pisze ^_^

Wcześniej próbowałam wbić się na forum staraczek na parenting.pl, ale tam jakieś dziwne osoby pisały... tzn. moje posty ignorowały, a jak już odpisały to tak na odwal się... Zrezygnowałam po tym jak jedna osoba na mój post o tym, że boję się jak to będzie z pracą itd odpisała mi, że to są głupie obawy i że ona to się koncentruje teraz tylko na dziecku i nic ją innego nie obchodzi... Dziwnie się poczułam :(

A gdzie teraz mieszkasz?

Umowa na czas nieokreślony to nieoceniony pozytyw!

Ja tutaj pracuję od 1,5 roku. Miałam wątpliwości zanim się zdecydowałam, bo miałam wtedy 28 lat i wszyscy mówili, że czas na dziecko... Zaryzykowałam, bo czułam, że to będzie dobra decyzja i na szczęście moja intuicja mnie nie zawiodła. Teraz tylko miewam wątpliwości jak sobie poradzę jak już maleństwo się urodzi i trzeba będzie wracać do pracy... No ale grunt to pozytywne myślenie, musi być dobrze!
Teraz w Głogowie, dolnośląskie :-)

Pozytyw, ja pracuję w kancelarii adwokackiej jako asystent, dla mnie trochę nuda, ale pracuję u znajomego, kasa jest dobra, no i zazwyczaj pracuje 6-7 godzin, a mam cały etat. Jak wszystko zrobię, to mogę iść, a to ma ogromne plusy.

Wiesz, ważne że jesteś zadowolona z pracy, na macierzyńskim możesz być rok, a potem jeszcze odbierzesz urlop, więc ponad rok, więc to i tak nie tak źle jak było :-) dasz radę :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ze mną było tak samo! Ale ciągle uczę się historii każdej z Was :) Jak czasem czegoś nie ogarniam, to klikam na historię postów danej osoby, żeby ogarnąć o czym pisze ^_^

Wcześniej próbowałam wbić się na forum staraczek na parenting.pl, ale tam jakieś dziwne osoby pisały... tzn. moje posty ignorowały, a jak już odpisały to tak na odwal się... Zrezygnowałam po tym jak jedna osoba na mój post o tym, że boję się jak to będzie z pracą itd odpisała mi, że to są głupie obawy i że ona to się koncentruje teraz tylko na dziecku i nic ją innego nie obchodzi... Dziwnie się poczułam :(
Zależy na jakie forum trafisz. Ja kiedyś pisałam jakieś 4 lata na bencu, ale później to forum upadło, a tutaj jest super :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry