reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane dzisiaj u mnie byli Nasi przyjaciele :-) moja koleżanka 2lata sie starała -powód policystyczne jajniki owu praktycznie brak, w ubiegłym roku w lipcu pojechali pomodlic sie do Wąwolnicy -tam po mszy sa jakieś uzdrowienia w ostatnia sobotę miesiąca w sierpniu zaszła w ciąże :-) ja jadę z moim he he he 28 a co :-)
Jedz pomodlić się za wszystkie [emoji120] tylko na kolanach

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Takie rzadkie, podoba mi się:-) jak je zdrabniać?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziękuje jeszcze raz ;-)
Ogólnie mówią na mnie właśnie Marc :-)

Widze że nowe fasolki sie pokazują :) to już która w tym miesiacu?? średnia 1 na dzień??już sie potraciłam hehe teraz mi taka myśl wpadła że było by super jak takie tempo idzie z II kreskami jakbyśmy tu nagle wszystkie w styczniu miały fasolki to by była sensacja [emoji14] ten mróz chyba mi zwarcie porobił w mózgu hi hi. Ale myślmy pozytywnie :)
Miejmy nadzieję że tak będzie[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry