reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ze mną było tak samo! Ale ciągle uczę się historii każdej z Was :) Jak czasem czegoś nie ogarniam, to klikam na historię postów danej osoby, żeby ogarnąć o czym pisze ^_^

Wcześniej próbowałam wbić się na forum staraczek na parenting.pl, ale tam jakieś dziwne osoby pisały... tzn. moje posty ignorowały, a jak już odpisały to tak na odwal się... Zrezygnowałam po tym jak jedna osoba na mój post o tym, że boję się jak to będzie z pracą itd odpisała mi, że to są głupie obawy i że ona to się koncentruje teraz tylko na dziecku i nic ją innego nie obchodzi... Dziwnie się poczułam :(

No to nie fajnie ktoś tak Tobie odpisał..
Ale jesteś w dobrych rękach tutaj :-)

reklama
Ja biore dostinex. Mi lekarz powiedział właśnie zeby brac na noc i przespać ewentualne skutki uboczne. Biorę pol tabletki na tydz.
To mało bierzesz... fajnie ze na noc bo nie odczuwasz tak skutków ubocznych. Mi lekarz kazał pierwszy tydzień brać pół tabletki rano i wieczorem a po tygodniu 2 razy dziennie po jednej tabletce.
Ja go już trochu biorę
Na początku głowa mnie bolała strasznie tak z tydzień
Jeden minus ze trochu dupka po nim rośnie
Ogólnie czuję się po nim dobrze .
Fajnie ze juz sie przyzwyczailas.
Nie chce zeby mi tylek rósł :(
A czy Wam lekarz też zabronił się starać podczas kuracji?

Teraz w Głogowie, dolnośląskie :-)

Pozytyw, ja pracuję w kancelarii adwokackiej jako asystent, dla mnie trochę nuda, ale pracuję u znajomego, kasa jest dobra, no i zazwyczaj pracuje 6-7 godzin, a mam cały etat. Jak wszystko zrobię, to mogę iść, a to ma ogromne plusy.

Wiesz, ważne że jesteś zadowolona z pracy, na macierzyńskim możesz być rok, a potem jeszcze odbierzesz urlop, więc ponad rok, więc to i tak nie tak źle jak było :-) dasz radę :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

To możesz być naszym doradcą prawnym :)

U mnie jest podobnie, wychodzę kiedy skończę/mogę pracować z domu/mam elastyczne godziny pracy.

To prawda z macierzyńskim jest w PL teraz na prawdę nieźle, mam 2 koleżanki w zespole które niedawno urodziły: Jedna z Indii miała tylko 6 msc macierzyńskiego, a druga z USA i miała tylko 3 msc i musiała wrócić do pracy!!!

Ślicznie :) marc, a do tabelki podajemy datę kolejnej @, żebyś,y wiedziały ktora kiedy mniej więcej testuje :)

Kiedy idziesz na prenatalne?? Czekam na fote :)
Ja tez czekam na fotę Morela!! :)

Witaj Nowa[emoji1] jest forum o inseminacji [emoji1] gdybyś informacji potrzebowała bo u nas to żadna chyba nie miała[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam :)

Oj kochana, myślałam, że może ten podrobiony test będzie jednak jakimś znakiem.
Tak dla pocieszenia powiem Ci, że moja klientka ma dwóch synów z in vitro. U niej jak i u męża jest problem.
Obie ciążę za pierwszym podejściem.
Mam nadzieję, że u Ciebie też tak będzie [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki :*
Jeszcze nie tracę całkiem nadziei na ten cykl, bo w końcu dopiero 10dpo, ale nie czuje nic specjalnego...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ślicznie :) marc, a do tabelki podajemy datę kolejnej @, żebyś,y wiedziały ktora kiedy mniej więcej testuje :)

Ja tez czekam na fotę Morela!! :)

Ja miałam :)

Dzięki :*
Jeszcze nie tracę całkiem nadziei na ten cykl, bo w końcu dopiero 10dpo, ale nie czuje nic specjalnego...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

No to kolejna @ bedzie (nie bedzie ;-). )3 lutego ;-)

reklama
Którego testujesz? Ja ok 23 [emoji1]

Ja też, ja też! [emoji1]

Jaki slodziak[emoji1]

Slodziak, jak slodziak, bardziej jełop [emoji1]

Ja to bym nawet nie wiedziała, że mam zgagę ^_^ Nigdy, prze nigdy nie miałam... jakie to uczucie?

Ojjj, lepiej że go nie znasz! Tragedia! Ja raz nawet na ip musiałam jechać, bo tak wszystko mnie bolało, że tchu nie mogłam złapać [emoji15] Ale taki tryb życia prowadziłam że się wcale nie dziwię [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry