Mietowajagodka
Fanka BB :)
A ja pracuje jako pomoc okulistyczna. A w miedzy.czasie jako rejestratorka. I nie.zawsze w pracy mogę was czytać. Dopiero wieczorem nadrabiam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też, ja też! [emoji1]
Slodziak, jak slodziak, bardziej jełop [emoji1]
Ojjj, lepiej że go nie znasz! Tragedia! Ja raz nawet na ip musiałam jechać, bo tak wszystko mnie bolało, że tchu nie mogłam złapać [emoji15] Ale taki tryb życia prowadziłam że się wcale nie dziwię [emoji1]
A ja pracuje jako pomoc okulistyczna. A w miedzy.czasie jako rejestratorka. I nie.zawsze w pracy mogę was czytać. Dopiero wieczorem nadrabiam.
No ja wcześniej pracowałam w Sądzie, to koleżanki opowiadaly jak kilkanaście lat temu były w ciąży, to przed porodem były zwalniania pracy i przyjmowali dopiero po porodzie jeśli chciały wrócić, a kasa taka marna, że szok. Ale najciemniej pod latarnia :-) także mnie nic nie zdziwi, ale dobrze z tym macierzyńskim teraz mamy, szkoda tylko, że 80%.To możesz być naszym doradcą prawnym
U mnie jest podobnie, wychodzę kiedy skończę/mogę pracować z domu/mam elastyczne godziny pracy.
To prawda z macierzyńskim jest w PL teraz na prawdę nieźle, mam 2 koleżanki w zespole które niedawno urodziły: Jedna z Indii miała tylko 6 msc macierzyńskiego, a druga z USA i miała tylko 3 msc i musiała wrócić do pracy!!!
I ja! I ja!Proszę bardzo
Lista staraczek:
gabrika - czyli ja
@Mietowajagodka
@magoo
@Martaldz
@Lanvin
@mfifi04
@Spark
@Windy91
@Paraplu
@StorAnia
@Izabela90 przejmiesz tę listę ode mnie i wpiszesz gdzie trzeba?
Ja uwielbiam, do tej pory mi przykro, że musiałam wrócić tu.Wrocław jest piękny [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Byłam 2 lata temu i mówiłam do mojego męża, że moze mnie zostawić ;-) nawet samą :-)
Też ciekawa praca :-) a co konkretnie robisz jako pomoc?A ja pracuje jako pomoc okulistyczna. A w miedzy.czasie jako rejestratorka. I nie.zawsze w pracy mogę was czytać. Dopiero wieczorem nadrabiam.
No oby z wózkiem, bo ja już mam wybranyCo to za tryb życia? Stresujący? Czy niezbyt zdrowe odżywianie?
To jedziemy wszystkie na tym samym wózku a niedługo z wózkiem
Pierwszy rok studiów, sądzę ze to byla niezła kulminacja [emoji14] Ale potem odstawiłam gluten i od tego momentu jak ręka odjal [emoji173] a działała na mnie tylko rozpuszczona soda oczyszczona, żadne manti i rennie.Co to za tryb życia? Stresujący? Czy niezbyt zdrowe odżywianie?
To jedziemy wszystkie na tym samym wózku a niedługo z wózkiem
Albo 100% przy 6msc macierzyńskiego. Zastanawiałam się kiedyś, czy to w ogóle jest realne aby wziąć tylko 6 msc macierzyńskiego.No ja wcześniej pracowałam w Sądzie, to koleżanki opowiadaly jak kilkanaście lat temu były w ciąży, to przed porodem były zwalniania pracy i przyjmowali dopiero po porodzie jeśli chciały wrócić, a kasa taka marna, że szok. Ale najciemniej pod latarnia :-) także mnie nic nie zdziwi, ale dobrze z tym macierzyńskim teraz mamy, szkoda tylko, że 80%.
Jaki? Pochwal się Wybór wózka i całej wyprawki to dla mnie czarna magia!!No oby z wózkiem, bo ja już mam wybrany