reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A to ja akurat mam dość dużo w pracy obowiązków, więc ewentualnie w jakiejś przerwie na kawe czy coś :)
A gdzie pracujesz? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
:-* Dziękuje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Z moim imieniem to w Urzędach tylko jest problem :p
Ja mam taki problem z nazwiskiem, odkąd pamiętam w każdej szkole, na uczelni, w urzędach, nikt nie potrafił go poprawnie przeczytać, bo ma nalecialosci niemieckie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Haha, ja sie na 2 krechy szykuje od 1,5 roku czyli od poronienia ;) chyba marne szanse jednak. A moj M dostał wczoraj gorączki ponad 39, wiec plemniki z pewnością doszczętnie wybite i przez 3 miesiące nie ma co liczyć na nic :( chyba będziemy juz sie szykować do in vitro zeby zrobić za te 3 miesiące..

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Oj kochana, myślałam, że może ten podrobiony test będzie jednak jakimś znakiem.
Tak dla pocieszenia powiem Ci, że moja klientka ma dwóch synów z in vitro. U niej jak i u męża jest problem.
Obie ciążę za pierwszym podejściem.
Mam nadzieję, że u Ciebie też tak będzie [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]

No to teraz trzymamy kciuki :)

Mam nadzieję, że to owu była a nie torbiel się robi [emoji6]
Podbrzusze jednak, nadal ciągnie i trochę kluje jajnik, dziwne bo prawy bardziej, a wydawało mi się, że owu pójdzie z lewego.
Za kciuki nie-dziekuje żeby nie zapeszyc.

Co do tabelki to ja mam chyba 2cs, lat 26, @ 21-23.01, Marta

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ja nie mam żadnej aplikacji, która by mi coś sugerowala :-) nie robiłam testów owu, nie mierze temp.
To ma swoje plusy, bo nie zaprzątam sobie myśli, ale ma też minusy, bo nie wiem kiedy się spodziewać @.

qdkkx1hpzei65q7s.png

No wlasnie :-) testy owu jak kupiłam, to zajrzałam tutaj 1 raz jakoś hm w listopadzie :-) tak to był pierwszy i ostatni raz testów owu :-)
Nie mierzylam temperatury tylko ze 3 razy z ciekawości, a ta aplikacje ovia skasuje bo to tylko zaśmiecanie głowy : jak ja mam to wiadomo, ze będę zaglądać także kasuje tą Ovia :-)

No wlasnie :-) testy jak owu kupiłam kiedy tu zajrzałam 1 razem to było hm jakoś w listopadzie :-) tak to był pierwszy i ostatni raz testów owu :-)
Nie mierzylam temperatury tylko ze 3 razy z ciekawości, a ta aplikacje ovia skasuje bo to tylko zaśmiecanie głowy : jak ja mam to wiadomo, ze będę zaglądać także kasuje tą Ovia :-)
Dlatego póki co improwizujemy :-) a jak to nie przyniesie skutków, to trzeba będzie sprawdzać :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ogarne was później, ja leżę i wegetuje, pokonała mnie Syberia i festiwal pizzy, nie jestem w stanie sama siedzieć. A potem człowiek płacze ze dupa wielka [emoji23]

Przewinely mi się chyba jakieś Nowe nicki, więc witam nowe dziewczęta [emoji16]

Co do tabelki, po co robić zamieszanie? Jak Aleksandra wklei tabelkę to się zrobi porządek, tamta tabelka taka piękna jest [emoji173] albo niech któraś poprosi w privie o plik, ja się nie podejmuje, ja mam skleroze [emoji38]
Majty mokre a u mnie brak ochoty na cokolwiek...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Jestem korpoludkiem w duzej firmie IT. Pracuje jako program manager i zarządzam portfolio szkoleń dla Klientów. Jest co robić, bo działamy centralnie na każdy region świata :) Ale lubię tę pracę!
Fajna praca :-) też miałam możliwości jak byłam na studiach, ale musiałam wyjechać z Wrocławia i wszystko przypadło, a tutaj nie mam większych perspektyw. Dlatego stwierdzam, że czas się starać o bobo, póki mam umowę na czas nieokreślony, a po macierzyńskim zmienię pracę.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ogarne was później, ja leżę i wegetuje, pokonała mnie Syberia i festiwal pizzy, nie jestem w stanie sama siedzieć. A potem człowiek płacze ze dupa wielka [emoji23]

Przewinely mi się chyba jakieś Nowe nicki, więc witam nowe dziewczęta [emoji16]

Co do tabelki, po co robić zamieszanie? Jak Aleksandra wklei tabelkę to się zrobi porządek, tamta tabelka taka piękna jest [emoji173] albo niech któraś poprosi w privie o plik, ja się nie podejmuje, ja mam skleroze [emoji38]
Majty mokre a u mnie brak ochoty na cokolwiek...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Iza ma to właśnie zrobić, bo Oli tu praktycznie z nami nie ma i aktualnie nikt się tym nie zajmuje.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry