reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A to ja akurat mam dość dużo w pracy obowiązków, więc ewentualnie w jakiejś przerwie na kawe czy coś :)
A gdzie pracujesz? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
:-* Dziękuje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Z moim imieniem to w Urzędach tylko jest problem :p
Ja mam taki problem z nazwiskiem, odkąd pamiętam w każdej szkole, na uczelni, w urzędach, nikt nie potrafił go poprawnie przeczytać, bo ma nalecialosci niemieckie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Haha, ja sie na 2 krechy szykuje od 1,5 roku czyli od poronienia ;) chyba marne szanse jednak. A moj M dostał wczoraj gorączki ponad 39, wiec plemniki z pewnością doszczętnie wybite i przez 3 miesiące nie ma co liczyć na nic :( chyba będziemy juz sie szykować do in vitro zeby zrobić za te 3 miesiące..

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Oj kochana, myślałam, że może ten podrobiony test będzie jednak jakimś znakiem.
Tak dla pocieszenia powiem Ci, że moja klientka ma dwóch synów z in vitro. U niej jak i u męża jest problem.
Obie ciążę za pierwszym podejściem.
Mam nadzieję, że u Ciebie też tak będzie [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]

No to teraz trzymamy kciuki :)

Mam nadzieję, że to owu była a nie torbiel się robi [emoji6]
Podbrzusze jednak, nadal ciągnie i trochę kluje jajnik, dziwne bo prawy bardziej, a wydawało mi się, że owu pójdzie z lewego.
Za kciuki nie-dziekuje żeby nie zapeszyc.

Co do tabelki to ja mam chyba 2cs, lat 26, @ 21-23.01, Marta

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ja nie mam żadnej aplikacji, która by mi coś sugerowala :-) nie robiłam testów owu, nie mierze temp.
To ma swoje plusy, bo nie zaprzątam sobie myśli, ale ma też minusy, bo nie wiem kiedy się spodziewać @.

qdkkx1hpzei65q7s.png

No wlasnie :-) testy owu jak kupiłam, to zajrzałam tutaj 1 raz jakoś hm w listopadzie :-) tak to był pierwszy i ostatni raz testów owu :-)
Nie mierzylam temperatury tylko ze 3 razy z ciekawości, a ta aplikacje ovia skasuje bo to tylko zaśmiecanie głowy : jak ja mam to wiadomo, ze będę zaglądać także kasuje tą Ovia :-)

No wlasnie :-) testy jak owu kupiłam kiedy tu zajrzałam 1 razem to było hm jakoś w listopadzie :-) tak to był pierwszy i ostatni raz testów owu :-)
Nie mierzylam temperatury tylko ze 3 razy z ciekawości, a ta aplikacje ovia skasuje bo to tylko zaśmiecanie głowy : jak ja mam to wiadomo, ze będę zaglądać także kasuje tą Ovia :-)
Dlatego póki co improwizujemy :-) a jak to nie przyniesie skutków, to trzeba będzie sprawdzać :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ogarne was później, ja leżę i wegetuje, pokonała mnie Syberia i festiwal pizzy, nie jestem w stanie sama siedzieć. A potem człowiek płacze ze dupa wielka [emoji23]

Przewinely mi się chyba jakieś Nowe nicki, więc witam nowe dziewczęta [emoji16]

Co do tabelki, po co robić zamieszanie? Jak Aleksandra wklei tabelkę to się zrobi porządek, tamta tabelka taka piękna jest [emoji173] albo niech któraś poprosi w privie o plik, ja się nie podejmuje, ja mam skleroze [emoji38]
Majty mokre a u mnie brak ochoty na cokolwiek...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Jestem korpoludkiem w duzej firmie IT. Pracuje jako program manager i zarządzam portfolio szkoleń dla Klientów. Jest co robić, bo działamy centralnie na każdy region świata :) Ale lubię tę pracę!
Fajna praca :-) też miałam możliwości jak byłam na studiach, ale musiałam wyjechać z Wrocławia i wszystko przypadło, a tutaj nie mam większych perspektyw. Dlatego stwierdzam, że czas się starać o bobo, póki mam umowę na czas nieokreślony, a po macierzyńskim zmienię pracę.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ogarne was później, ja leżę i wegetuje, pokonała mnie Syberia i festiwal pizzy, nie jestem w stanie sama siedzieć. A potem człowiek płacze ze dupa wielka [emoji23]

Przewinely mi się chyba jakieś Nowe nicki, więc witam nowe dziewczęta [emoji16]

Co do tabelki, po co robić zamieszanie? Jak Aleksandra wklei tabelkę to się zrobi porządek, tamta tabelka taka piękna jest [emoji173] albo niech któraś poprosi w privie o plik, ja się nie podejmuje, ja mam skleroze [emoji38]
Majty mokre a u mnie brak ochoty na cokolwiek...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Iza ma to właśnie zrobić, bo Oli tu praktycznie z nami nie ma i aktualnie nikt się tym nie zajmuje.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry