reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny to od dzisiaj nasze motto i cel: WYŁĄCZYĆ MYŚLENIE :) Jak się dostosujemy to do już za kilka miesięcy temat będzie na wymarciu i założymy nowy kącik :D
Dlatego ja nie mam żadnej aplikacji, która by mi coś sugerowala :-) nie robiłam testów owu, nie mierze temp.
To ma swoje plusy, bo nie zaprzątam sobie myśli, ale ma też minusy, bo nie wiem kiedy się spodziewać @.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Przeczytałam .... uff ... no powiem Wam, że często czytam relaksując się w wannie i teraz to tyle do nadrobienia, że muszę ciepła wodę dolewac bo tyle schodzi [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Anik gratulacje !!! ;)

Izabela trzymam mocno kciuki ... dużo już przeszłas I Ci się cholernie należy ;)

Witam nowe staraczki ... I powodzenia !

U mnie 5cs i następna @ 02.02 .... ehm ehm ostatnia hehe [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Kochana dziękuje za wyczerpującą odpowiedz !!! bardzo mi pomogło jak przeczytałam to wszystko ! teraz jestem bardziej spięta jak dowiedziałam się że teraz trzeba się szykować do inseminacji...masakra ! nigdy się nie spodziewałam,że ja będę przechodziła przez coś takiego ...jak widać nie wiesz co cię w życiu czeka.... póki co przygotowywujemy się do zabiegu i ze mną z każdym dniem jest gorzej...za dużo myśle mimo tego że pracuje i dzień mam zajęty ale w nocy nie mogę spać :( postanowiłam dołączyć do takiego forum bo wiem,że jest więcej takich dziewczyn jak ja.... od pierwszej odpowiedzi na mój post cieszę się ,że tu jestem i poznam Staraczki2017 ! :) a Tobie kochana jeszcze raz dziękuje za taką wyczerpującą odpowiedz !!! :*
Nie jedna już pisała, że jak się pojawiła na naszym wątku, to szybko zaszła :-) u nas tutaj wszystkiego się dowiesz, a bardzo często jest wesoło :-) ja po 100 razy dziennie sprawdzam co się dzieje na wątku, bo dziewczyny tak się potrafią rozpisać, że ciężko później nadrobić :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

STARACZKI 2017

Nick-wiek-Imię-Cykl-data@

@Mietowajagodka -35-Patrycja-11-5.01
@magoo -40,5-Magda-9-11.01
@Martaldz
@Lanvin
@mfifi04
@Spark
@Windy91
@Paraplu
@marc
@gabrika
@Docia1975
@Antonia2016
@Izabela90-26-Izabela-8-11.01
@bertha

@Fidzia 1987-30-Ola-5-13.01
@M2b -27-Agata-3-17/18.01
@nataala-31-Natalia-6-24.01
@StorAnia39------10-4/6.02

UDAŁO SIĘ SĄ || KRESECZKI !!!!!!
Marta cykl 3. 24 styczeń @
nie pamiętam, która z dziewczyn miała inseminację, ale nie pisała o jakichś dramatycznych przeżyciach więc chyba nie jest tak źle - zdaje się Spark albo Bertha

Haha, ja sie na 2 krechy szykuje od 1,5 roku czyli od poronienia ;) chyba marne szanse jednak. A moj M dostał wczoraj gorączki ponad 39, wiec plemniki z pewnością doszczętnie wybite i przez 3 miesiące nie ma co liczyć na nic :( chyba będziemy juz sie szykować do in vitro zeby zrobić za te 3 miesiące..

Izabela, super ze chciałabyś zająć sie tabelka. Napiszesz do Aleksandrax na priv zeby podesłała ci namiar?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jedna już pisała, że jak się pojawiła na naszym wątku, to szybko zaszła :-) u nas tutaj wszystkiego się dowiesz, a bardzo często jest wesoło :-) ja po 100 razy dziennie sprawdzam co się dzieje na wątku, bo dziewczyny tak się potrafią rozpisać, że ciężko później nadrobić :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
I to jest mój dylemat :D Od poniedziałku wracam do pracy po świątecznym urlopie i już się głowię jak będę nadrabiała zaległości na forum!!!???

qdkkx1hpzei65q7s.png
już nie mogę się doczekać jak nie nadąże czytać tych waszych wypowiedzi !!! :)

reklama
Do góry