marc
Fanka BB :)
No ja czekam na ten twój test i ZaciskaM
Ja tez trzymam mocne 3kciuki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja czekam na ten twój test i ZaciskaM
No troche musimy zacząć być jak te bezmyślne nastolatki
Super ... obyśmy zobaczyły 2 krechy za miesiącKochana to podobnie jak u mnie :-) ja miałam miec wlasnie wczoraj, ale kilka dni wcześniej plamilam i dopiero dzisiaj przyszła z przytupem: mała,wredna i nie potrzebna mi do życia :-) żywa @ :-)
Także działać będziemy w przybliżonym czasie
Kiedy idziesz na prenatalne?? Czekam na foteZgage to mam od 1 dnia ciąży. To był mój pierwszy objaw. Z 1 ciąża też tak miałam. A zgagę mam do dziś a to 13 tc.
Gabrika zgadzam się w 100% siła podświadomości i wiara, ze pomoze jest nieoceniona !!!A to ciekawa historia Ja wierzę, że może nie samo "uzdrowienie" im pomogło, co nawet zmiana sposobu myślenia - może to tzw siła podświadomości?
No troche musimy zacząć być jak te bezmyślne nastolatki
I ja, Agata 37 w tym roku, 5cs, @ chyba 18.01.2017STARACZKI 2017
Nick-wiek-Imię-Cykl-data@
@Mietowajagodka -35-Patrycja-11-5.01
@magoo -40,5-Magda-9-11.01
@Martaldz
@Lanvin
@mfifi04
@Spark
@Windy91
@Paraplu
@marc
@gabrika
@Docia1975
@Antonia2016
@Izabela90-26-Izabela-8-11.01
@bertha
@Fidzia 1987-30-Ola-5-13.01
@M2b -27-Agata-3-17/18.01
@nataala-31-Natalia-6-24.01
@StorAnia39------10-4/6.02
UDAŁO SIĘ SĄ || KRESECZKI !!!!!!
Witaj Nowa[emoji1] jest forum o inseminacji [emoji1] gdybyś informacji potrzebowała bo u nas to żadna chyba nie miała[emoji1]Hej dziewczyny ! jestem tu nowa...niedługo czeka mnie inseminacja..pierwszy raz..staramy się od 3lat ...tak bardzo się boję i aby szukam w necie informacji na ten temat (( depresja....
Kochana, swiateczno-sylwestrowe dzieci 7 lat temu taki wysyp miałyśmy, dużo nas pazdziernikówek było :-) wrzesniowek zresztą też :-)Widze że nowe fasolki sie pokazują to już która w tym miesiacu?? średnia 1 na dzień??już sie potraciłam hehe teraz mi taka myśl wpadła że było by super jak takie tempo idzie z II kreskami jakbyśmy tu nagle wszystkie w styczniu miały fasolki to by była sensacja[emoji14]ten mróz chyba mi zwarcie porobił w mózgu hi hi. Ale myślmy pozytywnie
To super ze zostaniesz im nas więcej tym lepiej[emoji1] inseminacje masz na kasę chorych?zostanę !