reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochana to podobnie jak u mnie :-) ja miałam miec wlasnie wczoraj, ale kilka dni wcześniej plamilam i dopiero dzisiaj przyszła z przytupem: mała,wredna i nie potrzebna mi do życia :-) żywa @ :-)
Także działać będziemy w przybliżonym czasie :p
Super ... obyśmy zobaczyły 2 krechy za miesiąc ;)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Zgage to mam od 1 dnia ciąży. To był mój pierwszy objaw. Z 1 ciąża też tak miałam. A zgagę mam do dziś a to 13 tc.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
Kiedy idziesz na prenatalne?? Czekam na fote :)

Hej dziewczyny ! :) jestem tu nowa...niedługo czeka mnie inseminacja..pierwszy raz..staramy się od 3lat ...tak bardzo się boję i aby szukam w necie informacji na ten temat :((( depresja....
Witaj Nowa[emoji1] jest forum o inseminacji [emoji1] gdybyś informacji potrzebowała bo u nas to żadna chyba nie miała[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Widze że nowe fasolki sie pokazują :) to już która w tym miesiacu?? średnia 1 na dzień??już sie potraciłam hehe teraz mi taka myśl wpadła że było by super jak takie tempo idzie z II kreskami jakbyśmy tu nagle wszystkie w styczniu miały fasolki to by była sensacja[emoji14]ten mróz chyba mi zwarcie porobił w mózgu hi hi. Ale myślmy pozytywnie :)
Kochana, swiateczno-sylwestrowe dzieci :-D 7 lat temu taki wysyp miałyśmy, dużo nas pazdziernikówek było :-) wrzesniowek zresztą też :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry