reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochana to podobnie jak u mnie :-) ja miałam miec wlasnie wczoraj, ale kilka dni wcześniej plamilam i dopiero dzisiaj przyszła z przytupem: mała,wredna i nie potrzebna mi do życia :-) żywa @ :-)
Także działać będziemy w przybliżonym czasie :p
Super ... obyśmy zobaczyły 2 krechy za miesiąc ;)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Zgage to mam od 1 dnia ciąży. To był mój pierwszy objaw. Z 1 ciąża też tak miałam. A zgagę mam do dziś a to 13 tc.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
Kiedy idziesz na prenatalne?? Czekam na fote :)

Hej dziewczyny ! :) jestem tu nowa...niedługo czeka mnie inseminacja..pierwszy raz..staramy się od 3lat ...tak bardzo się boję i aby szukam w necie informacji na ten temat :((( depresja....
Witaj Nowa[emoji1] jest forum o inseminacji [emoji1] gdybyś informacji potrzebowała bo u nas to żadna chyba nie miała[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Widze że nowe fasolki sie pokazują :) to już która w tym miesiacu?? średnia 1 na dzień??już sie potraciłam hehe teraz mi taka myśl wpadła że było by super jak takie tempo idzie z II kreskami jakbyśmy tu nagle wszystkie w styczniu miały fasolki to by była sensacja[emoji14]ten mróz chyba mi zwarcie porobił w mózgu hi hi. Ale myślmy pozytywnie :)
Kochana, swiateczno-sylwestrowe dzieci :-D 7 lat temu taki wysyp miałyśmy, dużo nas pazdziernikówek było :-) wrzesniowek zresztą też :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry