reklama
Lanvin
Fanka BB :)
marc
A to ciekawa historia Ja wierzę, że może nie samo "uzdrowienie" im pomogło, co nawet zmiana sposobu myślenia - może to tzw siła podświadomości?
Z pewnością pewnie tak ;-) ale wlasnie sama mówiła, ze po prostu przestala sie starać i wyluzowała :-)
:-) wszystko było by ok, gdyby można było wyłączyć myślenie :-)
M2b
No ja czekam na ten twój test i ZaciskaMMówisz?? Ja jakoś nie jestem przekonana... Czasem mi lekko niedobrze, ale już to przechodziłam ostatnio i nic z tego nie było... Może dlatego też odwlekam to testowanie, bo nie chcę zobaczyć tej bieli, a wiem, że będzie ostateczna... Jutro kupię test i zrobię po południu, miałam kupić wczoraj, ale nie zdążyłam przed odebraniem małego z przedszkola, a z nim nie chciałam iść, żeby nie pytał :-)
marc
Ładnie :-)
:-* Dziękuje :-)
Dlatego moj nick jest połowa imienia bo był najłatwiejszy do ogarnięcia
Lanvin
Takie rzadkie, podoba mi się:-) jak je zdrabniać?:-* Dziękuje :-)
Dlatego moj nick jest połowa imienia bo był najłatwiejszy do ogarnięcia
pyzunia86
Widze że nowe fasolki sie pokazują to już która w tym miesiacu?? średnia 1 na dzień??już sie potraciłam hehe teraz mi taka myśl wpadła że było by super jak takie tempo idzie z II kreskami jakbyśmy tu nagle wszystkie w styczniu miały fasolki to by była sensacja ten mróz chyba mi zwarcie porobił w mózgu hi hi. Ale myślmy pozytywnie
gabrika
Z pewnością pewnie tak ;-) ale wlasnie sama mówiła, ze po prostu przestala sie starać i wyluzowała :-)
:-) wszystko było by ok, gdyby można było wyłączyć myślenie :-)
Dziewczyny to od dzisiaj nasze motto i cel: WYŁĄCZYĆ MYŚLENIE Jak się dostosujemy to do już za kilka miesięcy temat będzie na wymarciu i założymy nowy kącik
Kochana dziękuje za wyczerpującą odpowiedz !!! bardzo mi pomogło jak przeczytałam to wszystko ! teraz jestem bardziej spięta jak dowiedziałam się że teraz trzeba się szykować do inseminacji...masakra ! nigdy się nie spodziewałam,że ja będę przechodziła przez coś takiego ...jak widać nie wiesz co cię w życiu czeka.... póki co przygotowywujemy się do zabiegu i ze mną z każdym dniem jest gorzej...za dużo myśle mimo tego że pracuje i dzień mam zajęty ale w nocy nie mogę spać postanowiłam dołączyć do takiego forum bo wiem,że jest więcej takich dziewczyn jak ja.... od pierwszej odpowiedzi na mój post cieszę się ,że tu jestem i poznam Staraczki2017 ! a Tobie kochana jeszcze raz dziękuje za taką wyczerpującą odpowiedz !!! :*@zylwia : ja wiem, że poradzić sobie z tym czasem jest trudno. Przede wszystkim trzeba umieć być asertywnym i dyplomatycznym w tej kwestii. Ja zawsze odpowiadałam, że wszystko w swoim czasie i że póki co jest nam dobrze jak jest. Pamiętaj, że nikomu z niczego nie musisz się tłumaczyć.
Posiadanie dziecka w naszym społeczeństwie jest niepodważalną normą społeczną - to jest fakt. Nie mniej jednak ludzie są nieociosanymi gburami i wydaje im się, że każdy musi się w tę normę wpisywać. Wcale tak nie jest. Są przecież ludzie, którzy w ogóle nie decydują się na dzieci, albo bardzo późno do tego dojrzewają. I czy im też należy się takie "szykanowanie"? No nie! Dlatego trzeba pokazać innym, że ich pytanie są bolesne i że to nie jest ich sprawa.
Co do tego co kotłuje się w Twojej głowie - to zawsze jest trudne, najciężej jest sobie poradzić z samym sobą. Najważniejsze to jest mieć komu się wygadać -> mów dużo do swojego partnera na ten temat, no i teraz masz nas Bądź dobrej myśli, odrzucaj te złe od siebie. To pomaga i daje wiele siły w tej walce i nie tylko tej I wreszcie czasem pozwól sobie na trochę luzu, są tutaj dziewczyny, które też bardzo się "staraniami" stresowały, a gdy zluzowały to słynna "metaxa" im pomgła w mig! Czego i Tobie życzę - będzie dobrze Obiecuję!
reklama
M2b
No troche musimy zacząć być jak te bezmyślne nastolatkiDziewczyny to od dzisiaj nasze motto i cel: WYŁĄCZYĆ MYŚLENIE Jak się dostosujemy to do już za kilka miesięcy temat będzie na wymarciu i założymy nowy kącik