reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
też tak myślałam... :( i fakt za bardzo chcę...wieczne pytania ''a kiedy u was?? czas leci''....patrząc na koleżanki te młodsze i w moim wieku które już mają dzidzie albo i dwie :(

Kochana, opiniami innych osób to Ty się w ogóle nie przejmuj! Ludzie zawsze znajdą powód, żeby wbić Ci szpilę: albo będzie dla nich za wcześnie, albo za późno, a potem okaże się że źle dzieci wychowujesz!!! Każda dziewczyna Ci to powie, bo każda z nas to przeżyła. My od początku małżeństwa byliśmy naciskani z każdej strony! Wtedy się zaparłam i powiedziałam, że mam to w nosie i nikt na mnie nie będzie wywierał wpływu w tej kwestii, bo to tylko i wyłącznie nasza sprawa.

Zgage to mam od 1 dnia ciąży. To był mój pierwszy objaw. Z 1 ciąża też tak miałam. A zgagę mam do dziś a to 13 tc.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Hmmm... ja od 2-3 dni mam rano taki dziwny posmak w ustach (ale nie metaliczny) i wieczorami mega chce mi się pić. Może to coś zwiastuje? :)

STARACZKI 2017

Nick-wiek-Imię-Cykl-data@

@Mietowajagodka -35-Patrycja-11-5.01
@magoo -40,5-Magda-9-11.01
@Martaldz
@Lanvin
@mfifi04
@Spark
@Windy91
@Paraplu
@marc
@gabrika
@Docia1975
@Antonia2016
@Izabela90-26-Izabela-8-11.01
@bertha

@Fidzia 1987-30-Ola-5-13.01
@M2b -27-Agata-3-17/18.01
@nataala-31-Natalia-6-24.01
@StorAnia39------10-4/6.02

@Izabela90 moje dane: gabrika - 30lat - Gabrysia - 2cs - kolejna @17.01.

UDAŁO SIĘ SĄ || KRESECZKI !!!!!!

Kochana, opiniami innych osób to Ty się w ogóle nie przejmuj! Ludzie zawsze znajdą powód, żeby wbić Ci szpilę: albo będzie dla nich za wcześnie, albo za późno, a potem okaże się że źle dzieci wychowujesz!!! Każda dziewczyna Ci to powie, bo każda z nas to przeżyła. My od początku małżeństwa byliśmy naciskani z każdej strony! Wtedy się zaparłam i powiedziałam, że mam to w nosie i nikt na mnie nie będzie wywierał wpływu w tej kwestii, bo to tylko i wyłącznie nasza sprawa.

no tak masz rację ale wiesz czasem Cię to urazi....staram się nie zwracać na to uwagi ...najgorsze jest ,że im bliżej zabiegu tym bardziej wbijam sobie wszystko do glowy...

Kochane dzisiaj u mnie byli Nasi przyjaciele :-) moja koleżanka 2lata sie starała -powód policystyczne jajniki owu praktycznie brak, w ubiegłym roku w lipcu pojechali pomodlic sie do Wąwolnicy -tam po mszy sa jakieś uzdrowienia w ostatnia sobotę miesiąca w sierpniu zaszła w ciąże :-) ja jadę z moim he he he 28 a co :-)

reklama
Do góry