reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@magoo ja siknęłam [emoji16] a co
cf16430ae16d5a581c1cc9632082dfb2.jpg

Kreska ciemnieje to chyba dobrze, we wtorek do gina po potwierdzenie.
Nie mam żadnych objawów, normalnie nic, tylko bardzo lekkie mdłości sporadycznie i doszukuje sie innych przyczyn pozytywnego testu [emoji33]

w57v9jcg8ygytwh4.png
Piękne [emoji1] [emoji173]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magoo czuje się ok. Piersi bolą i podbrzusze lekko. Mężowi powiedziałam dzisiaj rano dokładnie jak ty że potraktował mnie jak panienke która zaliczył i jest teraz wpadka.
Powiedziałam ze nie tego od niego oczekiwałam i jeszcze inne rzeczy. Powiedział mi ok zobaczymy jak to będzie.

Teraz po cichu tylko liczę że kripeczka do września ze mną zostanie.
Jak ja wytrzymam te 2 tyg do wizyty heh. Musze zrobić hcg co 4 dni oby dobrze przyrastala.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Beto rosnij !![emoji1]

@nimitii gratulacje [emoji5] Starym się nie przejmuj, przemysli i przeprosi [emoji5]

Dziewczyny jak badalyscie droznosc? Laparaskopowo? Ktora metoda jest lepsza? U mnie niestety podejrzenie zrostow pooperacyjnych... Której się udało po tym szybko zajść w ciążę?
HSG.. potem laparoskopia..

Święte słowa :) Ja to bym przede wszystkim raz jeszcze porozmawiała z mężem - na spokojnie. Główne pytanie powinno brzmieć: dlaczego tak zareagowałeś? Czy masz jakieś obawy? Albo wprost: czy coś się dzieje o czym powinnaś wiedzieć? Myślę, że powinnaś podkreślić, że szczerość i otwartość to klucz do Waszego związku. Ja swojego męża długo uczyłam tego, żeby o wszystkim rozmawiać. U niego w domu niestety tego nie praktykują, jest wiele tematów na które się po prostu nie rozmawia... Dlatego na początku było trudno, nie potrafił się otowrzyć i wiele rozmów unikał, co powodowało w nim stres i zdenerwoanie. A dzisiaj jest tak, że to on napiera na mnie żeby o wszystkim gadać [emoji14]

@nimitii : Trzymam kciuki kochana za to, żeby się ułożyło z mężem jak trzeba!

@magoo : Ja też zdecydowałam, że odsunę swoje plany na później, mam nadzieję że kariera i podróże poczekają, a dzidzia będzie mnie tylko napędzała do tego by bardziej dbać o siebie i przyszłość naszej rodziny :) Wierzę w to mocno macierzyństwo można pogodzić z własnymi pasjami :) I tego nam wszystkim życzę :)

Chciałam Wam powiedzieć, że krótko tu jestem ale to bardzo fajne tak z Wami porozmawiać i nawet móc rozwiać swoje wątpliwości! Zaskakuje mnie to, że tak na prawdę tylko Wy wiecie o tym, że staramy się o dzidziusia - nikomu w rodzinie i nawet przyjaciółką o tym nie mówiłam :) Dobrze, że jesteście!
Rozumiemy wszytko.. [emoji1] czasem dobrze jest się komuś wygadac

marcia może boleć :) na ciążę też :)

Izabela ja myślę że wraz z Nessi i Leeleeth dołączysz do wrześniowych :)

Miffy magoo jest już lepiej po mojej porannej rozmowie z nim. Potem nawet się zastanawiał ile kosztują teraz pieluszki Dada w biedronce. Pytał mnie jeszcze czy na bank jestem w ciąży [emoji23]

gabrika chodzi mu o wszystko. O wstawanie w nocy o karmienie o przedszkole i żłobek martwi się tym i ma dość. My faktycznie mamy duże przeboje z synem ale ja wiem ze jakoś to będzie.

anik !!!!!! Tam są dwie kreski cudownie! !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz będzie dobrze[emoji1] [emoji173]

reklama
Do góry