reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@magoo ja siknęłam [emoji16] a co
cf16430ae16d5a581c1cc9632082dfb2.jpg

Kreska ciemnieje to chyba dobrze, we wtorek do gina po potwierdzenie.
Nie mam żadnych objawów, normalnie nic, tylko bardzo lekkie mdłości sporadycznie i doszukuje sie innych przyczyn pozytywnego testu [emoji33]

w57v9jcg8ygytwh4.png
Piękne [emoji1] [emoji173]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magoo czuje się ok. Piersi bolą i podbrzusze lekko. Mężowi powiedziałam dzisiaj rano dokładnie jak ty że potraktował mnie jak panienke która zaliczył i jest teraz wpadka.
Powiedziałam ze nie tego od niego oczekiwałam i jeszcze inne rzeczy. Powiedział mi ok zobaczymy jak to będzie.

Teraz po cichu tylko liczę że kripeczka do września ze mną zostanie.
Jak ja wytrzymam te 2 tyg do wizyty heh. Musze zrobić hcg co 4 dni oby dobrze przyrastala.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Beto rosnij !![emoji1]

@nimitii gratulacje [emoji5] Starym się nie przejmuj, przemysli i przeprosi [emoji5]

Dziewczyny jak badalyscie droznosc? Laparaskopowo? Ktora metoda jest lepsza? U mnie niestety podejrzenie zrostow pooperacyjnych... Której się udało po tym szybko zajść w ciążę?
HSG.. potem laparoskopia..

Święte słowa :) Ja to bym przede wszystkim raz jeszcze porozmawiała z mężem - na spokojnie. Główne pytanie powinno brzmieć: dlaczego tak zareagowałeś? Czy masz jakieś obawy? Albo wprost: czy coś się dzieje o czym powinnaś wiedzieć? Myślę, że powinnaś podkreślić, że szczerość i otwartość to klucz do Waszego związku. Ja swojego męża długo uczyłam tego, żeby o wszystkim rozmawiać. U niego w domu niestety tego nie praktykują, jest wiele tematów na które się po prostu nie rozmawia... Dlatego na początku było trudno, nie potrafił się otowrzyć i wiele rozmów unikał, co powodowało w nim stres i zdenerwoanie. A dzisiaj jest tak, że to on napiera na mnie żeby o wszystkim gadać [emoji14]

@nimitii : Trzymam kciuki kochana za to, żeby się ułożyło z mężem jak trzeba!

@magoo : Ja też zdecydowałam, że odsunę swoje plany na później, mam nadzieję że kariera i podróże poczekają, a dzidzia będzie mnie tylko napędzała do tego by bardziej dbać o siebie i przyszłość naszej rodziny :) Wierzę w to mocno macierzyństwo można pogodzić z własnymi pasjami :) I tego nam wszystkim życzę :)

Chciałam Wam powiedzieć, że krótko tu jestem ale to bardzo fajne tak z Wami porozmawiać i nawet móc rozwiać swoje wątpliwości! Zaskakuje mnie to, że tak na prawdę tylko Wy wiecie o tym, że staramy się o dzidziusia - nikomu w rodzinie i nawet przyjaciółką o tym nie mówiłam :) Dobrze, że jesteście!
Rozumiemy wszytko.. [emoji1] czasem dobrze jest się komuś wygadac

marcia może boleć :) na ciążę też :)

Izabela ja myślę że wraz z Nessi i Leeleeth dołączysz do wrześniowych :)

Miffy magoo jest już lepiej po mojej porannej rozmowie z nim. Potem nawet się zastanawiał ile kosztują teraz pieluszki Dada w biedronce. Pytał mnie jeszcze czy na bank jestem w ciąży [emoji23]

gabrika chodzi mu o wszystko. O wstawanie w nocy o karmienie o przedszkole i żłobek martwi się tym i ma dość. My faktycznie mamy duże przeboje z synem ale ja wiem ze jakoś to będzie.

anik !!!!!! Tam są dwie kreski cudownie! !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz będzie dobrze[emoji1] [emoji173]

reklama
Do góry