Święte słowa
Ja to bym przede wszystkim raz jeszcze porozmawiała z mężem - na spokojnie. Główne pytanie powinno brzmieć: dlaczego tak zareagowałeś? Czy masz jakieś obawy? Albo wprost: czy coś się dzieje o czym powinnaś wiedzieć? Myślę, że powinnaś podkreślić, że szczerość i otwartość to klucz do Waszego związku. Ja swojego męża długo uczyłam tego, żeby o wszystkim rozmawiać. U niego w domu niestety tego nie praktykują, jest wiele tematów na które się po prostu nie rozmawia... Dlatego na początku było trudno, nie potrafił się otowrzyć i wiele rozmów unikał, co powodowało w nim stres i zdenerwoanie. A dzisiaj jest tak, że to on napiera na mnie żeby o wszystkim gadać [emoji14]
@nimitii : Trzymam kciuki kochana za to, żeby się ułożyło z mężem jak trzeba!
@magoo : Ja też zdecydowałam, że odsunę swoje plany na później, mam nadzieję że kariera i podróże poczekają, a dzidzia będzie mnie tylko napędzała do tego by bardziej dbać o siebie i przyszłość naszej rodziny
Wierzę w to mocno macierzyństwo można pogodzić z własnymi pasjami
I tego nam wszystkim życzę
Chciałam Wam powiedzieć, że krótko tu jestem ale to bardzo fajne tak z Wami porozmawiać i nawet móc rozwiać swoje wątpliwości! Zaskakuje mnie to, że tak na prawdę tylko Wy wiecie o tym, że staramy się o dzidziusia - nikomu w rodzinie i nawet przyjaciółką o tym nie mówiłam
Dobrze, że jesteście!