gabrika
Fanka BB :)
Już aktualizujęA ja???
Lista "staraczek":
gabrika - czyli ja
@Mietowajagodka
@magoo
@Martaldz
@Lanvin
W grupie raźniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już aktualizujęA ja???
Ja mogę przejąć tabelkę. Jak narazie mam sporo czasu.Ciemnieje!!
Gratulacje!!! Jest piękna krecha!!!
Który dpo, jakie objawy? Śluz, szyjka?
Musiałby ktoś tabelkę przejąć, bo Aleksandrax ma pewnie mało czasu. Ale jeszcze duzo nas staraczek.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Witaj Nowa staraczko.. będzie nas więcej.. Trzymam kciuki za Twoje starania[emoji1] przykro mi z powodu straty fasolki[emoji20]Cześć dziewczyny:-)
Dołączam do was też się będę starać intensywnie
Mam nadzieję że ten rok będzie szczęśliwy:-)
Bo 2016 był okropny straciłam ciążę :-(
O którą bardzo. Długo się starałam
I jaCzyli na liśta aktualnych"staraczek" to:
gabrika - czyli ja
@Mietowajagodka
@magoo
@MartaIdz
W grupie raźniej
To raczej na receptę tylko jestEj moze ja tez powinnam sobie załatwić tego słynnego dupka? Nic lekarz ni nie mówił o tym... ale skąd receptę wziąć hmmm do niego póki co nie mam potrzeby bo wizyta wyrwie mnie z butów
Jaki slodziak[emoji1]Rozważam taką opcję, tylko widzisz, moja jest taka ze toleruje tylko szelki. Nic więcej, kupiłam jej kiedyś piękna obroże z kokardą to patrzyła na mnie jak na wroga najgorszego [emoji1] próbowałam majtow na cieczke i to sporo razy - szoruje tylkiem przy ścianie... Smaruje jej łapy
Specjalnym kremem, ale to bardziej działa na warunki za oknem... No masakra. Szkoda mi jej tak, że prawie płacze... A tu zdjęcie z ową kokardą, żądza mordu w ocZach [emoji23]