Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 39 dc a test dzisiaj wyszedł mi pozytywny ale zalany więc duuupa w niedzielę zareaguje raz jeszczeA komuś jeszcze @ się spóźnia a test negatywny?
Witajcie wieczorem . U mnie starania pełna para. Polecam blat w kuchni :-) co tu się dzieje? Tyle pozytywnych testów [emoji1] jestem dumna z Was dziewczyny [emoji14] proszę mnie też zapisać do staraczek - ja nadal walczę razem z Wami
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Robiłam na NFZ lewy miałam drożny prawy mi odetkał i podczas badania [emoji16]A robiłaś prywatnie może? Pytam, bo mieszkam za granicą, ale lecze się w Polsce. I po HSG wyszło Ci, że wszystko ok?
Pewnie wieczorem usiądę do kompa i postaram się zrobić.Proszę bardzo
Lista staraczek:
gabrika - czyli ja
@Mietowajagodka
@magoo
@Martaldz
@Lanvin
@mfifi04
@Spark
@Windy91
@Paraplu
@StorAnia
@Izabela90 przejmiesz tę listę ode mnie i wpiszesz gdzie trzeba?
Czyli na liśta aktualnych"staraczek" to:
gabrika - czyli ja
@Mietowajagodka
@magoo
@MartaIdz
W grupie raźniej
Izabela czujesz się jakoś ciążowo ?Pewnie wieczorem usiądę do kompa i postaram się zrobić.