Którego testujesz? Ja ok 23 [emoji1]Dziewczyny, jedziemy z koksem. Żarty się skończyły! ja jeszcze ze 3 tygodnie do testowania
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Którego testujesz? Ja ok 23 [emoji1]Dziewczyny, jedziemy z koksem. Żarty się skończyły! ja jeszcze ze 3 tygodnie do testowania
Mój podobnie, trochę chce, trochę nie. Teraz mi się spóźnia tydzień i taki nie do końca pewny jest, ale wiem, że nie odwróci się ode mnie, on wie, że mój były tak zrobił i jakby on to powtórzył, to bym mu nie wybaczyła.Anik gratulacje! Cień jest i to widoczny!! Super.
Nimi dobrze ze pogadaliście. Widać że jeszcze to wszystko do niego nie dociera ale oswoi się i będzie dobrze. Obstawiam że mój też by był w szoku. Niby sam mnie co chwila zagaduje o córeczkę ale jak przychodziło do starań w dni płodne to się wycofywal. Dopiero w tym cyklu się odważylismy. W poprzednim były przytulanki dzień po owu więc też szansa jakąś istniała i jak mi się spóźniła @ to mu mówiłam. Na szczęście załamany nie był. Ale jak przyszła to jednak skomentował że może to i dobrze. Także oni też mają swoje obawy.
Apapu nie mam w domu bo nigdy go nie biorę. A nospa na mnie w ogóle nie działa na bóle podczas @. Ale nie zaszkodzi wziąć. Może na @ bóle nie działa a na ciążowe tak [emoji6]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi, jutro testuje znowu. W sylwestra miałam negatyw.A komuś jeszcze @ się spóźnia a test negatywny?
Nie chciałam się denerwować, wiem, że teraz jak zatestuje to albo będzie pozytyw, albo nie i to już będzie wiarygodne, nie będę się łudzić :-)To od sylwestra tyle wytrzymałas. Podziwiam.
Ja od.środy testuje codziennie. Małpa powinna być w.czwartek narazie cisza.
A ja???Czyli na liśta aktualnych"staraczek" to:
gabrika - czyli ja
@Mietowajagodka
@magoo
@MartaIdz
W grupie raźniej
Ciemnieje!!Zobacz załącznik 790401 dzisiaj tak mi wyszedł. Na żywo kreska bardziej widoczna niż wczoraj. Co o tym myślicie??
Gratulacje!!! Jest piękna krecha!!!Piekn
Pieknie ja mam taki z dzisiaj Zobacz załącznik 790429normalnie ja widze blada kreseczke bede powtarzac za kilka dni
To ile nas jeszcze "starających się" zostało?