reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No są są! [emoji38]
Alez nam się wysp zrobił w nowym roku.
Zaraz nam wszystkie na wrześniowki uciekna!
Gratulacje

P.s pobolewanie przeszło, czyli sobie wkręcałam. Ale co tam, mam nadzieję, że chociaż @ przyjdzie normalnie w miarę to badania zrobię i następny cykl z pregnylem.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jeszcze @ nie ma to jest szansa:)

Izabela czujesz się jakoś ciążowo ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś ty . Nic a nic nie czuje. Piersi to muszę troszkę ścisnac żeby poczuć że bOla. Jedynie to parę dni pobolewa mnie podbrzusze ale tak przez chwilkę i przechodzi. Nawet nie czuje się okresowo. Zawsze od 17dc miałam straszny bol piersi a teraz nic. A i od 3 dni mam straszna zgage ale to raczej nie objaw ciąży. I czasami jak chcem szybko wstać to skurcz mnie z boku podbrzusza łapie. I tylko tyle.

Coś ty . Nic a nic nie czuje. Piersi to muszę troszkę ścisnac żeby poczuć że bOla. Jedynie to parę dni pobolewa mnie podbrzusze ale tak przez chwilkę i przechodzi. Nawet nie czuje się okresowo. Zawsze od 17dc miałam straszny bol piersi a teraz nic. A i od 3 dni mam straszna zgage ale to raczej nie objaw ciąży. I czasami jak chcem szybko wstać to skurcz mnie z boku podbrzusza łapie. I tylko tyle.
Mam bardzo podobnie.
Piersi bolą ale jak się je ściśnie a właściwie nie tyle piersi co sutki.
Zgagę też miewam i co zaskakujące straciłam apetyt. Nie chce mi się jeść.
I tyle.

Mam bardzo podobnie.
Piersi bolą ale jak się je ściśnie a właściwie nie tyle piersi co sutki.
Zgagę też miewam i co zaskakujące straciłam apetyt. Nie chce mi się jeść.
I tyle.

Ja to bym nawet nie wiedziała, że mam zgagę ^_^ Nigdy, prze nigdy nie miałam... jakie to uczucie?

reklama
Do góry