reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja już niby z moim chłopem troche żyje bo z 5lat ale czasem jak mu odwali to nie kumam go wcale. Ostatnio wieczorem uciekł do sypialni a jak ja do sypialni to on z powrotem przed tv... no to się pytam co ty tak krążysz a on że musi odpocząć i musi pobyć sam ..hehe został sam obejrzał film i rano już normalnie się zachowywał... ale kurczę czasem ciężko chłopów skumać.
Heh co za chłop[emoji1] musi sam pobyć[emoji14]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

E tam... gdybym go nie zostawiła to dalej dałabym się poniżać, zaniedbywać i gnębić... To, że to trwało tyle lat, świadczy raczej o mojej głupocie... ale w końcu pewnego pięknego dnia zabrałam synka, psa, kota, wszystkie długi i poszłam w diabły. I dałam sobie radę...
Dzielna dziewczyna

Nimitti, rozumiem jak sie czujesz bo my w tym " kryzysowym miesiącu" gdzie nie było starań bo M się odwidziało to przy jednej kłótni palnął mi tekstem : proszę Boga, żebyś nie była w ciąży! Nawet nie wiesz jak to we mnie uderzyło! A teraz przemyślał wszystko i chce kolejnego dziecka.. twój pewnie tez musi do tego dojrzeć.. ale co przeżyłyśmy to nasze ehh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Facet potrafi tak zranic[emoji174] swoją kobietę ze nawet sobie sprawy nie zdaje..

Windy, w sobotę :p podejście drugie :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Trzymam kciuki[emoji110] [emoji110]

reklama
Do góry