reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W ciąży można brać paracetamol np apap więc jak coś dokucza to śmiało a na początek ciąży i boleści brzuszne no spa.

reklama
Piekn

Pieknie:) ja mam taki z dzisiaj Zobacz załącznik 790429normalnie ja widze blada kreseczke:) bede powtarzac za kilka dni;)
No są są! [emoji38]
Alez nam się wysp zrobił w nowym roku.
Zaraz nam wszystkie na wrześniowki uciekna!
Gratulacje

P.s pobolewanie przeszło, czyli sobie wkręcałam. Ale co tam, mam nadzieję, że chociaż @ przyjdzie normalnie w miarę to badania zrobię i następny cykl z pregnylem.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
marcia może boleć :) na ciążę też :)

Izabela ja myślę że wraz z Nessi i Leeleeth dołączysz do wrześniowych :)

Miffy magoo jest już lepiej po mojej porannej rozmowie z nim. Potem nawet się zastanawiał ile kosztują teraz pieluszki Dada w biedronce. Pytał mnie jeszcze czy na bank jestem w ciąży [emoji23]

gabrika chodzi mu o wszystko. O wstawanie w nocy o karmienie o przedszkole i żłobek martwi się tym i ma dość. My faktycznie mamy duże przeboje z synem ale ja wiem ze jakoś to będzie.

anik !!!!!! Tam są dwie kreski cudownie! !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimitti pieluszki to Pikuś teraz są różne i nie takie drogie ok 20zł paczka. W kaufland nawet pampersy za 22zł można dostać jak dobra promo. Najgorszy wydatek to chyba jednak mleko wiec jak ktos cyckiem karmi to 200zl w kieszeni.

Piekn

Pieknie:) ja mam taki z dzisiaj Zobacz załącznik 790429normalnie ja widze blada kreseczke:) bede powtarzac za kilka dni;)
Jest krecha, super!!

qdkkx1hpzei65q7s.png

Anik gratulacje! Cień jest i to widoczny!! Super.

Nimi dobrze ze pogadaliście. Widać że jeszcze to wszystko do niego nie dociera ale oswoi się i będzie dobrze. Obstawiam że mój też by był w szoku. Niby sam mnie co chwila zagaduje o córeczkę ale jak przychodziło do starań w dni płodne to się wycofywal. Dopiero w tym cyklu się odważylismy. W poprzednim były przytulanki dzień po owu więc też szansa jakąś istniała i jak mi się spóźniła @ to mu mówiłam. Na szczęście załamany nie był. Ale jak przyszła to jednak skomentował że może to i dobrze. Także oni też mają swoje obawy.

Apapu nie mam w domu bo nigdy go nie biorę. A nospa na mnie w ogóle nie działa na bóle podczas @. Ale nie zaszkodzi wziąć. Może na @ bóle nie działa a na ciążowe tak [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Piekn

WOW!!! są!!! 2 krechy!!! Gratulacje!

marcia może boleć :) na ciążę też :)

Izabela ja myślę że wraz z Nessi i Leeleeth dołączysz do wrześniowych :)

Miffy magoo jest już lepiej po mojej porannej rozmowie z nim. Potem nawet się zastanawiał ile kosztują teraz pieluszki Dada w biedronce. Pytał mnie jeszcze czy na bank jestem w ciąży [emoji23]

gabrika chodzi mu o wszystko. O wstawanie w nocy o karmienie o przedszkole i żłobek martwi się tym i ma dość. My faktycznie mamy duże przeboje z synem ale ja wiem ze jakoś to będzie.

anik !!!!!! Tam są dwie kreski cudownie! !!!

Nimitii - dobrze, że porozmawialiście, dobrze, że się pyta o pieluszki, ale argumentacja, że wstawanie, żłobek, przedszkole itp jest chybiona. Wiedział o tym, wiedział jak wygląda rodzicielstwo.... Skoro decydował się na współżycie i to bez zabezpieczenia to liczył się z poczęciem dziecka.
Ty nie masz wątpliwości? Nie martwisz się tym, jak dasz radę - fizycznie, finansowo, psychicznie? Tym bardziej, bo matka dla dzieci zrobi wszystko - swoim kosztem. A on jest od tego, żeby Cię wspierać a nie okazywać swoje wątpliwości czy inne "przemyślenia" w taki sposób. Zdecydowanie czas, by jego proces dojrzewania ruszył pełną parą bo zatrzymał się w wieku lat nastu i zapomniał, że jego "zabawa" to życie jego rodziny. Co mają powiedzieć pary, które się zabezpieczają i zdarzy się wpadka? Np w wieku 45 lat? jak u kuzyna mojego męża? I przychodzą na świat bliźniaki - jedno zdrowe a drugie z zespołem downa? Jak świat światem - kobiety wiatropylne nie są. Wiedział doskonale z czym to się je i dlatego nie odpuściłabym dziadowi tak łatwo. Choć zdaję sobie sprawę, że Tobie trudno jest mu tak wprost "wygarnąć". To wymaga ogromnej pewności siebie. Ale jestem pewna, że tak czy inaczej - poradzisz sobie ze wszystkim. Nie tak łatwo zgnębić kobiety, które są świadome swojej wartości.

Magoo czuje się ok. Piersi bolą i podbrzusze lekko. Mężowi powiedziałam dzisiaj rano dokładnie jak ty że potraktował mnie jak panienke która zaliczył i jest teraz wpadka.
Powiedziałam ze nie tego od niego oczekiwałam i jeszcze inne rzeczy. Powiedział mi ok zobaczymy jak to będzie.

Teraz po cichu tylko liczę że kripeczka do września ze mną zostanie.
Jak ja wytrzymam te 2 tyg do wizyty heh. Musze zrobić hcg co 4 dni oby dobrze przyrastala.

Brawo ty moja

reklama
Do góry