1985nelia2
Fanka BB :)
W ciąży można brać paracetamol np apap więc jak coś dokucza to śmiało a na początek ciąży i boleści brzuszne no spa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No są są! [emoji38]Piekn
Pieknie ja mam taki z dzisiaj Zobacz załącznik 790429normalnie ja widze blada kreseczke bede powtarzac za kilka dni
Nimitti pieluszki to Pikuś teraz są różne i nie takie drogie ok 20zł paczka. W kaufland nawet pampersy za 22zł można dostać jak dobra promo. Najgorszy wydatek to chyba jednak mleko wiec jak ktos cyckiem karmi to 200zl w kieszeni.marcia może boleć na ciążę też
Izabela ja myślę że wraz z Nessi i Leeleeth dołączysz do wrześniowych
Miffy magoo jest już lepiej po mojej porannej rozmowie z nim. Potem nawet się zastanawiał ile kosztują teraz pieluszki Dada w biedronce. Pytał mnie jeszcze czy na bank jestem w ciąży [emoji23]
gabrika chodzi mu o wszystko. O wstawanie w nocy o karmienie o przedszkole i żłobek martwi się tym i ma dość. My faktycznie mamy duże przeboje z synem ale ja wiem ze jakoś to będzie.
anik !!!!!! Tam są dwie kreski cudownie! !!!
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest krecha, super!!Piekn
Pieknie ja mam taki z dzisiaj Zobacz załącznik 790429normalnie ja widze blada kreseczke bede powtarzac za kilka dni
Piękna kreseczka. Gratuluję. Który dc ?Piekn
WOW!!! są!!! 2 krechy!!! Gratulacje!Piekn
Nimitii - dobrze, że porozmawialiście, dobrze, że się pyta o pieluszki, ale argumentacja, że wstawanie, żłobek, przedszkole itp jest chybiona. Wiedział o tym, wiedział jak wygląda rodzicielstwo.... Skoro decydował się na współżycie i to bez zabezpieczenia to liczył się z poczęciem dziecka.marcia może boleć na ciążę też
Izabela ja myślę że wraz z Nessi i Leeleeth dołączysz do wrześniowych
Miffy magoo jest już lepiej po mojej porannej rozmowie z nim. Potem nawet się zastanawiał ile kosztują teraz pieluszki Dada w biedronce. Pytał mnie jeszcze czy na bank jestem w ciąży [emoji23]
gabrika chodzi mu o wszystko. O wstawanie w nocy o karmienie o przedszkole i żłobek martwi się tym i ma dość. My faktycznie mamy duże przeboje z synem ale ja wiem ze jakoś to będzie.
anik !!!!!! Tam są dwie kreski cudownie! !!!
Brawo ty mojaMagoo czuje się ok. Piersi bolą i podbrzusze lekko. Mężowi powiedziałam dzisiaj rano dokładnie jak ty że potraktował mnie jak panienke która zaliczył i jest teraz wpadka.
Powiedziałam ze nie tego od niego oczekiwałam i jeszcze inne rzeczy. Powiedział mi ok zobaczymy jak to będzie.
Teraz po cichu tylko liczę że kripeczka do września ze mną zostanie.
Jak ja wytrzymam te 2 tyg do wizyty heh. Musze zrobić hcg co 4 dni oby dobrze przyrastala.