reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mieszkam w de. Więc takiego testu tu nie kupię,dlatego kupuje te clearblue bo moim zdaniem są dobre. I bety też na wlasna rękę nie zrobię. Ale jeśli w czwartek @ nie będzie to lekarz kazał przyjechać na betę. Kupię jeszcze jeden i w pon może powtórzę.
Jak tak , to rzeczywiście nie da rady :D
W takim razie pozostaje tylko czekać i być dobrej myśli ;-) ;)
Wierzę, że będzie happy end :biggrin2:

reklama
@nimitii gratuluję 2 kreseczek, cieszę się że Ci się udało.
Przykro mi że Twój mąż się tak zachował. :(

@Lenka232323 witam :) też mam nadzieję że ten 2017 rok będzie szczęśliwy :) Pisałaś że bierzesz parlodel na obniżenie prolaktyny, ja też mam z tym problem i aktualnie biorę leki. Odczuwasz jakieś skutki uboczne? Bo ja niestety tak... jak wzięłam pierwsza tabletkę to pierwsze co to nos zapchany bole głowy jak na zatoki i ogólne osłabienie, masakra... przy drugiej dawce mdłości trzesace się ręce i też trochę mnie bolała głowa. Wczoraj na noc wzięłam i na szczęście nic nie było i dzisiaj rano też na razie ok i oby tak zostalo bo muszę niedługo iść do pracy ;)
Ja go już trochu biorę
Na początku głowa mnie bolała strasznie tak z tydzień
Jeden minus ze trochu dupka po nim rośnie
Ogólnie czuję się po nim dobrze .

Ledwo żyję :-( brzuch ciągnie i boli a @ nie widać. Normalnie wzięłabym już dawno nurofen lub ketonal i przestała się męczyć, a tak czekam aż się rozkreci. Mąż wziął chłopaków na sanki a ja muszę dokończyć obiad i sprzątać dalej bo jutro w pracy 24h :-(

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A rozrabiaj przecież to nie zaszkodzi tylko sama przyjemność

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

A no pewnie, że przyjemność :) Dlatego dzisiaj Go dopadłam :D ale On już na prawdę głupieje - ciągle mówi, że chce "urlop na żądanie" i że musi się zregenerować :D plus jest taki, że jak często rozrabiamy to o wiele dłuuuuużej to trwa, więc jak dla mnie to nawet lepiej ^_^

Witam się,
Iza gratuluję [emoji6]
Obudziłam jednak K. wczoraj pod pretekstem, że spać nie mogę i nie chce sama siedzieć hah, no trudno, obudził się to najważniejsze. Boboseksy zaliczone, mam nadzieję, że się wstrzelilismy

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy kciuki! :)

Jakoś mi z głowy nie wychodzi nimitii i ten baran "mąż"... rzeczywiście, tak jak napisała Morelka - ile on ma lat? Rozumiałabym taką reakcję u 18-latka, który zaliczył panienkę na dyskotece w toalecie i nagle dowiaduje się, że ma zostać ojcem - chciał się tylko pobawić a tu klops... ale mąż, ojciec, odpowiedzialny facet, z którym dzieli się życie? Matko - tego sobie nie wyobrażam. Kobieta w takiej sytuacji ma prawo mieć chwile zwątpienia. Ja po 2 latach jestem teraz na rozdrożu - bardzo chciałam czwartego maluszka, długo się staraliśmy, ale przez ten długi okres wiele się pozmieniało - zaczęłam treningi, nowy biznes, planowałam następne studia - bo po prostu za długo to trwało. I teraz, kiedy czuję, że się udało to mam takie mieszane uczucia - bardzo chcę, a jednocześnie szkoda mi tych wszystkich planów. Al;e, jak mówi przysłowie - chcesz rozbawić Pana Boga to powiedz mu o swoich planach. I oczywiście - jeśli odczucie jest mylne i jednak nie jestem w ciąży to nadal będziemy się starać. Po prostu moje plany się trochę odsuną lub zmodyfikują, ale o dziecko będę walczyć bo bez dzieci nasze życie nie ma sensu.

Święte słowa :) Ja to bym przede wszystkim raz jeszcze porozmawiała z mężem - na spokojnie. Główne pytanie powinno brzmieć: dlaczego tak zareagowałeś? Czy masz jakieś obawy? Albo wprost: czy coś się dzieje o czym powinnaś wiedzieć? Myślę, że powinnaś podkreślić, że szczerość i otwartość to klucz do Waszego związku. Ja swojego męża długo uczyłam tego, żeby o wszystkim rozmawiać. U niego w domu niestety tego nie praktykują, jest wiele tematów na które się po prostu nie rozmawia... Dlatego na początku było trudno, nie potrafił się otowrzyć i wiele rozmów unikał, co powodowało w nim stres i zdenerwoanie. A dzisiaj jest tak, że to on napiera na mnie żeby o wszystkim gadać :p

@nimitii : Trzymam kciuki kochana za to, żeby się ułożyło z mężem jak trzeba!

@magoo : Ja też zdecydowałam, że odsunę swoje plany na później, mam nadzieję że kariera i podróże poczekają, a dzidzia będzie mnie tylko napędzała do tego by bardziej dbać o siebie i przyszłość naszej rodziny :) Wierzę w to mocno macierzyństwo można pogodzić z własnymi pasjami :) I tego nam wszystkim życzę :)

Chciałam Wam powiedzieć, że krótko tu jestem ale to bardzo fajne tak z Wami porozmawiać i nawet móc rozwiać swoje wątpliwości! Zaskakuje mnie to, że tak na prawdę tylko Wy wiecie o tym, że staramy się o dzidziusia - nikomu w rodzinie i nawet przyjaciółką o tym nie mówiłam :) Dobrze, że jesteście!

Piekn
Zobacz załącznik 790401 dzisiaj tak mi wyszedł. Na żywo kreska bardziej widoczna niż wczoraj. Co o tym myślicie??
Pieknie:) ja mam taki z dzisiaj 20170106_121403.jpgnormalnie ja widze blada kreseczke:) bede powtarzac za kilka dni;)

Załączniki

• 20170106_121403.jpg
    20170106_121403.jpg
    178,4 KB · Wyświetleń: 172
reklama
marcia może boleć :) na ciążę też :)

Izabela ja myślę że wraz z Nessi i Leeleeth dołączysz do wrześniowych :)

Miffy magoo jest już lepiej po mojej porannej rozmowie z nim. Potem nawet się zastanawiał ile kosztują teraz pieluszki Dada w biedronce. Pytał mnie jeszcze czy na bank jestem w ciąży [emoji23]

gabrika chodzi mu o wszystko. O wstawanie w nocy o karmienie o przedszkole i żłobek martwi się tym i ma dość. My faktycznie mamy duże przeboje z synem ale ja wiem ze jakoś to będzie.

anik !!!!!! Tam są dwie kreski cudownie! !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry