reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Izabela90 jak dla mnie pozytyw , ale warto poczekać i zrobić ten Doz mega czuły ;-) ;)
Zrób za dwa dni albo idź na betę :happy:
Trzymam &&& by było wszystko ok :)
Ja mieszkam w de. Więc takiego testu tu nie kupię,dlatego kupuje te clearblue bo moim zdaniem są dobre. I bety też na wlasna rękę nie zrobię. Ale jeśli w czwartek @ nie będzie to lekarz kazał przyjechać na betę. Kupię jeszcze jeden i w pon może powtórzę.

reklama
Ja z moim mężem poszłam wybieraç pierścionek hehe 13 września w rozmiarze 13 , ślub 13 czerwca i oboje Świadkowie z 13ego, obrączka również rozmiar 13, mgr i prawo jazdy 13 ego, samochód z rejestracją 13. No i jak skreślilam 13 tke w totka to wygrałam piątke. Akurat remont kończyliśmy to było na lodówkę kuchenkę i pralkę. Tylko dziecko mam z 26ego bo potrzebowaliśmy podwójnej 13 tki żeby się szczęśliwie rozpakować
Szczęśliwa 13[emoji173]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki ja od 12 urlop do 18 a potem już l4 dziś mnie tak kuło w pachwinach a Dudek kierownik nie chciał mnie zwolnić do domu mimo że sytuację zna bo jego żona w marcu rodzi [emoji810]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
To są kierownicy [emoji20] Ale teraz już z górki odpoczniesz sobie

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

@nimitii gratuluję 2 kreseczek, cieszę się że Ci się udało.
Przykro mi że Twój mąż się tak zachował. :(

@Lenka232323 witam :) też mam nadzieję że ten 2017 rok będzie szczęśliwy :) Pisałaś że bierzesz parlodel na obniżenie prolaktyny, ja też mam z tym problem i aktualnie biorę leki. Odczuwasz jakieś skutki uboczne? Bo ja niestety tak... jak wzięłam pierwsza tabletkę to pierwsze co to nos zapchany bole głowy jak na zatoki i ogólne osłabienie, masakra... przy drugiej dawce mdłości trzesace się ręce i też trochę mnie bolała głowa. Wczoraj na noc wzięłam i na szczęście nic nie było i dzisiaj rano też na razie ok i oby tak zostalo bo muszę niedługo iść do pracy ;)
Ja biore dostinex. Mi lekarz powiedział właśnie zeby brac na noc i przespać ewentualne skutki uboczne. Biorę pol tabletki na tydz.

reklama
Dziewczyny mam pytanie może głupie ale wczoraj 9 DC byłam gina i mówiła ze widzi pęcherzyk i za dwa max dni peknie i żeby działać a i mam brać dupka od 11. 01 i chyba jej nie zrozumialam bo mówiła żeby brać 10 dni a jak nie dostane @ to cały czas to po 10 dniach @ przyjdzie czy zrobić przerwę do planowanej @
W 27 dc zrób test jak pozytywnie bierz 2po 1,jak negatywne to nie bier duphaston,mc przyjdzie po odstawieniu

Do góry