reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Izabela90 jak dla mnie pozytyw , ale warto poczekać i zrobić ten Doz mega czuły ;-) ;)
Zrób za dwa dni albo idź na betę :happy:
Trzymam &&& by było wszystko ok :)
Ja mieszkam w de. Więc takiego testu tu nie kupię,dlatego kupuje te clearblue bo moim zdaniem są dobre. I bety też na wlasna rękę nie zrobię. Ale jeśli w czwartek @ nie będzie to lekarz kazał przyjechać na betę. Kupię jeszcze jeden i w pon może powtórzę.

reklama
Ja z moim mężem poszłam wybieraç pierścionek hehe 13 września w rozmiarze 13 , ślub 13 czerwca i oboje Świadkowie z 13ego, obrączka również rozmiar 13, mgr i prawo jazdy 13 ego, samochód z rejestracją 13. No i jak skreślilam 13 tke w totka to wygrałam piątke. Akurat remont kończyliśmy to było na lodówkę kuchenkę i pralkę. Tylko dziecko mam z 26ego bo potrzebowaliśmy podwójnej 13 tki żeby się szczęśliwie rozpakować
Szczęśliwa 13[emoji173]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki ja od 12 urlop do 18 a potem już l4 dziś mnie tak kuło w pachwinach a Dudek kierownik nie chciał mnie zwolnić do domu mimo że sytuację zna bo jego żona w marcu rodzi [emoji810]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
To są kierownicy [emoji20] Ale teraz już z górki odpoczniesz sobie

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

@nimitii gratuluję 2 kreseczek, cieszę się że Ci się udało.
Przykro mi że Twój mąż się tak zachował. :(

@Lenka232323 witam :) też mam nadzieję że ten 2017 rok będzie szczęśliwy :) Pisałaś że bierzesz parlodel na obniżenie prolaktyny, ja też mam z tym problem i aktualnie biorę leki. Odczuwasz jakieś skutki uboczne? Bo ja niestety tak... jak wzięłam pierwsza tabletkę to pierwsze co to nos zapchany bole głowy jak na zatoki i ogólne osłabienie, masakra... przy drugiej dawce mdłości trzesace się ręce i też trochę mnie bolała głowa. Wczoraj na noc wzięłam i na szczęście nic nie było i dzisiaj rano też na razie ok i oby tak zostalo bo muszę niedługo iść do pracy ;)
Ja biore dostinex. Mi lekarz powiedział właśnie zeby brac na noc i przespać ewentualne skutki uboczne. Biorę pol tabletki na tydz.

reklama
Dziewczyny mam pytanie może głupie ale wczoraj 9 DC byłam gina i mówiła ze widzi pęcherzyk i za dwa max dni peknie i żeby działać a i mam brać dupka od 11. 01 i chyba jej nie zrozumialam bo mówiła żeby brać 10 dni a jak nie dostane @ to cały czas to po 10 dniach @ przyjdzie czy zrobić przerwę do planowanej @
W 27 dc zrób test jak pozytywnie bierz 2po 1,jak negatywne to nie bier duphaston,mc przyjdzie po odstawieniu

Do góry