No właśnie u mnie jest podejrzenie zrostow po laparotomii. A jaka metoda robiłaś droznosc?A laparo z tego co wiem robi się już po badaniu na drożność jeśli są zatkane
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie u mnie jest podejrzenie zrostow po laparotomii. A jaka metoda robiłaś droznosc?A laparo z tego co wiem robi się już po badaniu na drożność jeśli są zatkane
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No dzisiaj mam 25dc. Na 29.Izabela to szybko Ci się ten cień pokazał. Trzymam kciuki za ciemna krecha za parę dni.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
100 latEj! Czy ja dobrze przeczytałam posty, że tu nam się też jakieś zaręczyny pojawiły? Jeżeli tak, to gratuluję
Ja dzisiaj wkroczyłam w 3 dziesiątkę mojego życia. Rano mój M zostwił mi prezent i liścik z życzeniami i dyspozycją że mam się szykować na wieczór
Moje przyjaciółki przywiązały mi z samego rana do drzwi balony i zostawiły bukiet tulipanów, jak wychodziłam z mieszkania to omal zawału nie dostałam!!! Potem płakałam jak bóbr ze szczęścia
Trzeba się cieszyć z małych rzeczy dziewczęta!
HSG... z kontrastemNo właśnie u mnie jest podejrzenie zrostow po laparotomii. A jaka metoda robiłaś droznosc?
Izabela90 jak dla mnie pozytyw , ale warto poczekać i zrobić ten Doz mega czułyZobacz załącznik 790401 dzisiaj tak mi wyszedł. Na żywo kreska bardziej widoczna niż wczoraj. Co o tym myślicie??
A robiłaś prywatnie może? Pytam, bo mieszkam za granicą, ale lecze się w Polsce. I po HSG wyszło Ci, że wszystko ok?
Hm... Jak dla mnie pozytyw ☺Zobacz załącznik 790401 dzisiaj tak mi wyszedł. Na żywo kreska bardziej widoczna niż wczoraj. Co o tym myślicie??