reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Leeleeth trochę szybko do giną lecisz. Jeszcze nic nie bedzie widać tylko pęcherzyk ciążowy. Najlepiej to tak 6tyg i ciut to już serduszko jest i widać dzidzie. mi lekarz karte ciąży założył dopiero po 8tyg. A co do śluzu dziewczyny to owszem było go multum ale dopiero od połowy ciąży gdzieś, tak samo żyły na piersiach. Pamiętam ze kiedyś robiłam testy ciążowe internetowe i oni tam pytali o tego typu objawy ale one u mnie były dopiero w zaawansowanej ciąży.

reklama
Chłopy to jednak pod gatunek. Wygląda to tak jakbyś go miała przepraszać że jego dziecko nosisz noż tylko w pysk dać. Ostatnio mąż mi opowiadał kawał był o sprawie w sądzie jak kobieta z chłopem walczyła o dziecko i chłop rzucił tekst...wysoki sądzie a jak wrzucę 2zl w automat i wypadnie batonik to czyj on jest mój czy automatu?? Hehe

@nimitii gratuluję 2 kreseczek, cieszę się że Ci się udało.
Przykro mi że Twój mąż się tak zachował. :(

@Lenka232323 witam :) też mam nadzieję że ten 2017 rok będzie szczęśliwy :) Pisałaś że bierzesz parlodel na obniżenie prolaktyny, ja też mam z tym problem i aktualnie biorę leki. Odczuwasz jakieś skutki uboczne? Bo ja niestety tak... jak wzięłam pierwsza tabletkę to pierwsze co to nos zapchany bole głowy jak na zatoki i ogólne osłabienie, masakra... przy drugiej dawce mdłości trzesace się ręce i też trochę mnie bolała głowa. Wczoraj na noc wzięłam i na szczęście nic nie było i dzisiaj rano też na razie ok i oby tak zostalo bo muszę niedługo iść do pracy ;)

Rozważam taką opcję, tylko widzisz, moja jest taka ze toleruje tylko szelki. Nic więcej, kupiłam jej kiedyś piękna obroże z kokardą to patrzyła na mnie jak na wroga najgorszego [emoji1] próbowałam majtow na cieczke i to sporo razy - szoruje tylkiem przy ścianie... Smaruje jej łapy
Specjalnym kremem, ale to bardziej działa na warunki za oknem... No masakra. Szkoda mi jej tak, że prawie płacze... A tu zdjęcie z ową kokardą, żądza mordu w ocZach [emoji23]

1483664565-aaaaaa.jpeg

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Az mi szkoda psa, taka ma minę, ty niedobre hehe.

@nimitii gratulacje ☺ Starym się nie przejmuj, przemysli i przeprosi ☺

Dziewczyny jak badalyscie droznosc? Laparaskopowo? Ktora metoda jest lepsza? U mnie niestety podejrzenie zrostow pooperacyjnych... Której się udało po tym szybko zajść w ciążę?

To mam nadzieje ze niedługo zobaczysz moje dwie krechy w przeczuciach... :)

Witaj Lenka, przykro mi. Ja tez straciłam pierwsza i jedyna ciąże ok 7tyg.
Mi tez żadnych badan lekarz nie zlecił ale zrobiłam sama wszystko co mogłam. Tylko kariotypow nie zrobiłam.

Antytrombina III, aktywność (AT)
Antykoagulant toczniowy (LA)
Białko C, aktywność
Białko S wolne
Przeciwciała antykardiolipinowe (ACA)
Przeciwciała przeciw beta 2-glikoproteinie (B2GPT)
Przeciwciała przeciwłożyskowe (APA)
Przeciwciała przeciwplemnikowe (ASA)
Przeciwciała przeciw antygenom jajnika (AOA) (=przeciwjajnikowe)
Przeciwciała przeciwjądrowe (ANA1)
TSH
FT3
FT4
anty-TPO
anty-TG

Mutacja genu protrombiny (20210 G-A)
Czynnik V Leiden
MTHFR C
MTHFR A
Badanie genetyczne popłodu

Ja testowałam ale biało.. a ty nie powtarzalas??

Krechy piękne :)
A masz śluz? Ja nie mam nic wiec czuje ze sie nie udało, bo raczej sucho. I szyjka nisko. Ty nadałaś szyjkę? Jaka miałaś w 10dpo i jaki śluz?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

10dpo miałam kremowy śluz ale bardzo niewiele nadal jest niewiele. Raczej uczycie suchości, teraz zreszta to samo. Szyjki nie badam po owu, bo bałam sie skurczy. Wczesniej byłam bardzo zmeczona, teraz mam dużo energii, wstaje rano jak skowronek, tylko rozdrażniona bywam, mdłości to takie leciuchne, i tylko momentami. Poza tym zupełnie nic, nawet podbrzusze już nie boli, po wczesniej bolało jak na @ do przedwczoraj bolało.

w57v9jcg8ygytwh4.png

@nimitii gratulacje [emoji5] Starym się nie przejmuj, przemysli i przeprosi [emoji5]

Dziewczyny jak badalyscie droznosc? Laparaskopowo? Ktora metoda jest lepsza? U mnie niestety podejrzenie zrostow pooperacyjnych... Której się udało po tym szybko zajść w ciążę?
Ja 15 grudnia drożność a kilka dni po tym bobosexy i się udało w tym samym cyklu [emoji173] polecam.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry