Trochę krótka ta twoja faza lutealna, może to problem? A moze idź do innego gina? Moja bratowa musiała 2 razy poronic, bo dopiero wtedy podobno są wskazania do dokładnejszych badań, może warto sprawdzić niż, tfu, tfu! Znowu przez to przechodzić? Nie chce straszyć, broń losie! Ale może nawet na własną rękę pakiet badań, dziewczyny pewnie więcej ci powiedzą na ten temat [emoji4]Hmm
A więc tak moja ciaza straciłam w październiku
Od tej pory staram się ale dupą nic z tego nie wychodzi
Oszaleć można
Biorę parladol na prolekatyne czy ktoś też bierze???
Mój gin nie wysłał mnie na żadne badania po poronieniu bo twierdz że nie na takiej potrzeby
Dziewczyny powiedzcie mi może jakie. Zrobić badania
Tsh i jakie takie podstawowe
Cykle mam 28dniowe
Tylko mam późno owe bo 19dc
reklama
A moj M poszedł uspac małego żeby szybciej poszaleć i co? I chrapie jeden i drugi [emoji35]
Hah, znam ten ból. Nastawilam się na staranie, a tu oboje usnelismy. Ja się obudziłam żeby wyjść z psem, przy okazji zrobiłam test owu, wczoraj pik dzisiaj już negatyw. Obawiam się że jak dzisiaj nie zalejemy formy to cykl spalony. No masz Ci los....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@nimitii strasznie Ci współczuję, nie wiem co doradzić, mam tylko nadzieję, że się ułoży. Trzymajcie się tam razem z małą fasolka. Jesteśmy z Tobą, będzie dobrze! Wierzę, że Wam się ułoży, a mąż oprzytomnieje [emoji9]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
Fanka BB :)
Dziewczyny a wiadomo co u Lux?? Odzywała się?? Czy tylko ten post ile mały ważył??? Coś wiadomo, jak się czuja?
Lux pewnie napawa się macierzyństwem, jak będzie miała czas to na pewno się odezwie [emoji4] Ale też się niecierpliwie, chciałabym zobaczyć Natana [emoji1]Dziewczyny a wiadomo co u Lux?? Odzywała się?? Czy tylko ten post ile mały ważył??? Coś wiadomo, jak się czuja?
Ej, wiecie co? Ludzie to kur... Mamy na osiedlu i w mieście całym też są pojemniki z zapasem piasku do posypania. Ale po co ruszać! Wyszłam z moją kudłatą na spacer, pies utyka na jedną nogę po przejściu przez ulice. W domu łapy jak po wojnie... Masakra! Popłakałam się na spacerze, w domu myślałam ze zejde! W zeszłym roku było tak, ze pies miał wypalone łapy przez tą pieprzona sól! Chyba po to sa pojemniki żeby z nich korzystać... Masakra [emoji24]
magoo
to się właśnie nazywa bezmyślność... jedyne wyjście to buty dla psa. chyba, że mały - to wtedy można nosić - ja tak robiłam ze swoim mopem.Lux pewnie napawa się macierzyństwem, jak będzie miała czas to na pewno się odezwie [emoji4] Ale też się niecierpliwie, chciałabym zobaczyć Natana [emoji1]
Ej, wiecie co? Ludzie to kur... Mamy na osiedlu i w mieście całym też są pojemniki z zapasem piasku do posypania. Ale po co ruszać! Wyszłam z moją kudłatą na spacer, pies utyka na jedną nogę po przejściu przez ulice. W domu łapy jak po wojnie... Masakra! Popłakałam się na spacerze, w domu myślałam ze zejde! W zeszłym roku było tak, ze pies miał wypalone łapy przez tą pieprzona sól! Chyba po to sa pojemniki żeby z nich korzystać... Masakra [emoji24]
oczekiwanie
Smaruj poduszki wazelina zawsze i od mrozu i od tej soli trochę uchroni. Najlepiej to jie chodzić po chodnikach, tylko trawka gdzieś wtedy bezpieczniej.Lux pewnie napawa się macierzyństwem, jak będzie miała czas to na pewno się odezwie [emoji4] Ale też się niecierpliwie, chciałabym zobaczyć Natana [emoji1]
Rozważam taką opcję, tylko widzisz, moja jest taka ze toleruje tylko szelki. Nic więcej, kupiłam jej kiedyś piękna obroże z kokardą to patrzyła na mnie jak na wroga najgorszego [emoji1] próbowałam majtow na cieczke i to sporo razy - szoruje tylkiem przy ścianie... Smaruje jej łapyto się właśnie nazywa bezmyślność... jedyne wyjście to buty dla psa. chyba, że mały - to wtedy można nosić - ja tak robiłam ze swoim mopem.
Specjalnym kremem, ale to bardziej działa na warunki za oknem... No masakra. Szkoda mi jej tak, że prawie płacze... A tu zdjęcie z ową kokardą, żądza mordu w ocZach [emoji23]
magoo
to jest raczej spojrzenie typu "jak mogłaś mi to zrobić"....Rozważam taką opcję, tylko widzisz, moja jest taka ze toleruje tylko szelki. Nic więcej, kupiłam jej kiedyś piękna obroże z kokardą to patrzyła na mnie jak na wroga najgorszego [emoji1] próbowałam majtow na cieczke i to sporo razy - szoruje tylkiem przy ścianie... Smaruje jej łapy
Specjalnym kremem, ale to bardziej działa na warunki za oknem... No masakra. Szkoda mi jej tak, że prawie płacze... A tu zdjęcie z ową kokardą, żądza mordu w ocZach [emoji23]
reklama
basia9 z tym usypianiem to prawie jak u nas haha.
Ja muszę iść po dupka nie czuje się komfortowo nie mając go
Lena znam.to ale to nasze forum jest magiczne i się uda zobaczysz.
marc tak naprawdę dupka przepisze ci nawet lekarz pierwszego kontaktu mnie przepisała kiedyś.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja muszę iść po dupka nie czuje się komfortowo nie mając go
Lena znam.to ale to nasze forum jest magiczne i się uda zobaczysz.
marc tak naprawdę dupka przepisze ci nawet lekarz pierwszego kontaktu mnie przepisała kiedyś.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom