reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Windy, w sobotę :p podejście drugie :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Nie wiem, ale ufam mojej gince. Kazała mi przyjść za max 3 cykle jeśli się nie uda, żeby skontrolować tę torbiel, ale oprócz tego mam być w kontakcie. Zobaczymy co będzie.

Ja też w sobotę..
Trzymam kciuki misiaki! [emoji8] [emoji110] [emoji110] ileż pozytywnej energii na nowy rok, aż sie człowiekowi bzykac chce [emoji173] jak pomyślę ile u mnie czasu to już mi się odechciewa, a nawet płodne mi się nie zaczęły [emoji1]

E tam... gdybym go nie zostawiła to dalej dałabym się poniżać, zaniedbywać i gnębić... To, że to trwało tyle lat, świadczy raczej o mojej głupocie... ale w końcu pewnego pięknego dnia zabrałam synka, psa, kota, wszystkie długi i poszłam w diabły. I dałam sobie radę...
Super! Zuch dziewczyna :) ja swojego pierwszego po 10 latach wywaliłam z domu. Nie było łatwo, ale dla córki zrobiłabym wszystko :)

Hehe aż Ci zazdroszczę :-D
Ja dopiero zaczynam @ bo jyz 3 dzień plamie i dalej nie rozkręca sie ta głupia @ :-( juz nie wiem co gorsze
W 1 cyklu starań plamilam 5 dni zanim przyszła @. Szlag mnie trafiał :D
Chciałabym znowu zobaczyć dwie kreski. Nigdy tego nie zapomnę. Ale trzeba patrzeć przyszłość i nie rozpamietywac tego co było.

Bulbasek, u mnie 12, jakoś w tym miesiącu średnio na to uwagę zwracam, B się nie spina a ja nie świruje, może co pomoże [emoji16] ovia swieci pustkami, gdyby nie to ze @ w wigilię to nawet bym pewnie nie policzyla [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
W 1 cyklu starań plamilam 5 dni zanim przyszła @. Szlag mnie trafiał :D
Chciałabym znowu zobaczyć dwie kreski. Nigdy tego nie zapomnę. Ale trzeba patrzeć przyszłość i nie rozpamietywac tego co było.

No jasne :-) hehe ;-)
Ale ja niby wyniki mam ok: cytologia ok, jajniki tez, nadżerki nie ma wiec chyba taki juz moj urok :-) bo plamie odkąd pamietam, a to gorsze :) bo juz wolałabym normalnie krwawić :p

Do góry