reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Windy, w sobotę :p podejście drugie :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Nie wiem, ale ufam mojej gince. Kazała mi przyjść za max 3 cykle jeśli się nie uda, żeby skontrolować tę torbiel, ale oprócz tego mam być w kontakcie. Zobaczymy co będzie.

Ja też w sobotę..
Trzymam kciuki misiaki! [emoji8] [emoji110] [emoji110] ileż pozytywnej energii na nowy rok, aż sie człowiekowi bzykac chce [emoji173] jak pomyślę ile u mnie czasu to już mi się odechciewa, a nawet płodne mi się nie zaczęły [emoji1]

E tam... gdybym go nie zostawiła to dalej dałabym się poniżać, zaniedbywać i gnębić... To, że to trwało tyle lat, świadczy raczej o mojej głupocie... ale w końcu pewnego pięknego dnia zabrałam synka, psa, kota, wszystkie długi i poszłam w diabły. I dałam sobie radę...
Super! Zuch dziewczyna :) ja swojego pierwszego po 10 latach wywaliłam z domu. Nie było łatwo, ale dla córki zrobiłabym wszystko :)

Hehe aż Ci zazdroszczę :-D
Ja dopiero zaczynam @ bo jyz 3 dzień plamie i dalej nie rozkręca sie ta głupia @ :-( juz nie wiem co gorsze
W 1 cyklu starań plamilam 5 dni zanim przyszła @. Szlag mnie trafiał :D
Chciałabym znowu zobaczyć dwie kreski. Nigdy tego nie zapomnę. Ale trzeba patrzeć przyszłość i nie rozpamietywac tego co było.

Bulbasek, u mnie 12, jakoś w tym miesiącu średnio na to uwagę zwracam, B się nie spina a ja nie świruje, może co pomoże [emoji16] ovia swieci pustkami, gdyby nie to ze @ w wigilię to nawet bym pewnie nie policzyla [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
W 1 cyklu starań plamilam 5 dni zanim przyszła @. Szlag mnie trafiał :D
Chciałabym znowu zobaczyć dwie kreski. Nigdy tego nie zapomnę. Ale trzeba patrzeć przyszłość i nie rozpamietywac tego co było.

No jasne :-) hehe ;-)
Ale ja niby wyniki mam ok: cytologia ok, jajniki tez, nadżerki nie ma wiec chyba taki juz moj urok :-) bo plamie odkąd pamietam, a to gorsze :) bo juz wolałabym normalnie krwawić :p

Do góry