reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No jasne :-) hehe ;-)
Ale ja niby wyniki mam ok: cytologia ok, jajniki tez, nadżerki nie ma wiec chyba taki juz moj urok :-) bo plamie odkąd pamietam, a to gorsze :) bo juz wolałabym normalnie krwawić :p
Ja za to wolałabym chociaż dzień plamic i się przygotować. Bo u mnie jak chluśnie to niewiadomo czy tamowac czy wiadro podstawiac [emoji23] w gimnazjum miałam przerypane jak nie dopilnowalam terminu [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Ja za to wolałabym chociaż dzień plamic i się przygotować. Bo u mnie jak chluśnie to niewiadomo czy tamowac czy wiadro podstawiac [emoji23] w gimnazjum miałam przerypane jak nie dopilnowalam terminu [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ja mam tak, że tak mniej więcej 1 dzień przed czuję delikatne kłucia w jajnikach, a 2-3 godziny przed zaczynają mi się bóle brzucha prominiujące na uda - wtedy mogę być 100% pewna że przyjdzie i się przygotować, potem to już armagedon :D

Dziewczyny mam pytanie może głupie ale wczoraj 9 DC byłam gina i mówiła ze widzi pęcherzyk i za dwa max dni peknie i żeby działać a i mam brać dupka od 11. 01 i chyba jej nie zrozumialam bo mówiła żeby brać 10 dni a jak nie dostane @ to cały czas to po 10 dniach @ przyjdzie czy zrobić przerwę do planowanej @

Bulbasek, u mnie 12, jakoś w tym miesiącu średnio na to uwagę zwracam, B się nie spina a ja nie świruje, może co pomoże [emoji16] ovia swieci pustkami, gdyby nie to ze @ w wigilię to nawet bym pewnie nie policzyla [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Windy a nie 13dc? Bo ja mam 12 a @ dostałam dzień po tobie [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie może głupie ale wczoraj 9 DC byłam gina i mówiła ze widzi pęcherzyk i za dwa max dni peknie i żeby działać a i mam brać dupka od 11. 01 i chyba jej nie zrozumialam bo mówiła żeby brać 10 dni a jak nie dostane @ to cały czas to po 10 dniach @ przyjdzie czy zrobić przerwę do planowanej @
Po owu bierz dupka 10 dni i zrób test. Jeśli wyjdzie pozytywny bierz dalej. Jeśli negatyw odstaw i przyjdzie @.

Ja mam tak, że tak mniej więcej 1 dzień przed czuję delikatne kłucia w jajnikach, a 2-3 godziny przed zaczynają mi się bóle brzucha prominiujące na uda - wtedy mogę być 100% pewna że przyjdzie i się przygotować, potem to już armagedon :D
Widzisz, u mnie o tyle przeciulane że zaczyna boleć jak już po ptokach. A weź, to jest w ogóle jakieś ewolucyjne niedopatrzenie, kto to widział się tak męczyć [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry