Ja za to wolałabym chociaż dzień plamic i się przygotować. Bo u mnie jak chluśnie to niewiadomo czy tamowac czy wiadro podstawiac [emoji23] w gimnazjum miałam przerypane jak nie dopilnowalam terminu [emoji1]No jasne :-) hehe ;-)
Ale ja niby wyniki mam ok: cytologia ok, jajniki tez, nadżerki nie ma wiec chyba taki juz moj urok :-) bo plamie odkąd pamietam, a to gorsze bo juz wolałabym normalnie krwawić
reklama
gabrika
Fanka BB :)
Ja mam tak, że tak mniej więcej 1 dzień przed czuję delikatne kłucia w jajnikach, a 2-3 godziny przed zaczynają mi się bóle brzucha prominiujące na uda - wtedy mogę być 100% pewna że przyjdzie i się przygotować, potem to już armagedonJa za to wolałabym chociaż dzień plamic i się przygotować. Bo u mnie jak chluśnie to niewiadomo czy tamowac czy wiadro podstawiac [emoji23] w gimnazjum miałam przerypane jak nie dopilnowalam terminu [emoji1]
Dziewczyny mam pytanie może głupie ale wczoraj 9 DC byłam gina i mówiła ze widzi pęcherzyk i za dwa max dni peknie i żeby działać a i mam brać dupka od 11. 01 i chyba jej nie zrozumialam bo mówiła żeby brać 10 dni a jak nie dostane @ to cały czas to po 10 dniach @ przyjdzie czy zrobić przerwę do planowanej @
Bulbasek, u mnie 12, jakoś w tym miesiącu średnio na to uwagę zwracam, B się nie spina a ja nie świruje, może co pomoże [emoji16] ovia swieci pustkami, gdyby nie to ze @ w wigilię to nawet bym pewnie nie policzyla [emoji1]
Windy a nie 13dc? Bo ja mam 12 a @ dostałam dzień po tobie [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasek
Po owu bierz dupka 10 dni i zrób test. Jeśli wyjdzie pozytywny bierz dalej. Jeśli negatyw odstaw i przyjdzie @.Dziewczyny mam pytanie może głupie ale wczoraj 9 DC byłam gina i mówiła ze widzi pęcherzyk i za dwa max dni peknie i żeby działać a i mam brać dupka od 11. 01 i chyba jej nie zrozumialam bo mówiła żeby brać 10 dni a jak nie dostane @ to cały czas to po 10 dniach @ przyjdzie czy zrobić przerwę do planowanej @
Widzisz, u mnie o tyle przeciulane że zaczyna boleć jak już po ptokach. A weź, to jest w ogóle jakieś ewolucyjne niedopatrzenie, kto to widział się tak męczyć [emoji1]Ja mam tak, że tak mniej więcej 1 dzień przed czuję delikatne kłucia w jajnikach, a 2-3 godziny przed zaczynają mi się bóle brzucha prominiujące na uda - wtedy mogę być 100% pewna że przyjdzie i się przygotować, potem to już armagedon
Bulbasek
Jesteś z Basia tydzień dalej niż ja nie narzekaćBulbasek, u mnie 12, jakoś w tym miesiącu średnio na to uwagę zwracam, B się nie spina a ja nie świruje, może co pomoże [emoji16] ovia swieci pustkami, gdyby nie to ze @ w wigilię to nawet bym pewnie nie policzyla [emoji1]
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Windy a nie 13dc? Bo ja mam 12 a @ dostałam dzień po tobie [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie 13, ale ze mnie inżynier z koziej d...., do 13 nie potrafię policzyć, no wstyd [emoji23]
Bulbasek
Po prostu żyjesz w słodkiej nieświadomości[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Faktycznie 13, ale ze mnie inżynier z koziej d...., do 13 nie potrafię policzyć, no wstyd [emoji23]
reklama
oczekiwanie
U mnie 13dc ale cykle 26 dni.Jesteś z Basia tydzień dalej niż ja nie narzekać