Lanvin
Fanka BB :)
[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Trzymam kciukasy kochana [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Trzymam kciukasy kochana [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Windy, w sobotę podejście drugie
Ja też ja też!!!Trzymam kciukasy kochana [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja też, ja też chcęBulbasek razem ja dogonimy
Ale będziesz miała monitorowanie owulacji przy Clo?A tak na marginesie to ja już od ginki wróciłam i wieści są takie - na dwoje babka wróżyła. Menopauza jeszcze nie, ale cykle bezowulacyjne niektóre będą - no to to akurat wiedziałam.
Na jajniku zrobiła mi się torbiel - dość spora - ponad 3 cm, prawdopodobnie niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu.
Ale poza tym wszystko ok, żadnych niepokojących zmian. Jeśli ten cykl był owocny to i tak za wcześnie, żeby było coś widać, więc muszę czekać. Ale od następnego cyklu jadę z clo. Zobaczymy. Może pomoże. Co najważniejsze z tego wszystkiego - szansa jest, więc nie tracę nadziei.
Nie wiem, ale ufam mojej gince. Kazała mi przyjść za max 3 cykle jeśli się nie uda, żeby skontrolować tę torbiel, ale oprócz tego mam być w kontakcie. Zobaczymy co będzie.Jeżeli zrobił się torbiel to nie boisz się, że po Clo zrobi się kolejny?? Oczywiście życzę żeby nie było kolejnego cyklu, albo żeby był 40 tygodniowy hehe.
Ja też w sobotę..Windy, w sobotę podejście drugie