reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Trzymam kciukasy kochana [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Nimi gratulacje!!!! Bardzo się cieszę że die udało. I trzymam kciuki żeby mąż przemyślał i przeprosił. Daj mu trochę czasu.

Mnie brzuch coraz bardziej boli, typowo na @ więc pewnie przyjdzie. I to być może już jutro a nie w sobotę. No trudno. Ale córeczki i tak nie odpuszczę [emoji6] jeszcze się postaramy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A tak na marginesie to ja już od ginki wróciłam i wieści są takie - na dwoje babka wróżyła. Menopauza jeszcze nie, ale cykle bezowulacyjne niektóre będą - no to to akurat wiedziałam.
Na jajniku zrobiła mi się torbiel - dość spora - ponad 3 cm, prawdopodobnie niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu.
Ale poza tym wszystko ok, żadnych niepokojących zmian. Jeśli ten cykl był owocny to i tak za wcześnie, żeby było coś widać, więc muszę czekać. Ale od następnego cyklu jadę z clo. Zobaczymy. Może pomoże. Co najważniejsze z tego wszystkiego - szansa jest, więc nie tracę nadziei.
Ale będziesz miała monitorowanie owulacji przy Clo?

Jeżeli zrobił się torbiel to nie boisz się, że po Clo zrobi się kolejny?? Oczywiście życzę żeby nie było kolejnego cyklu:), albo żeby był 40 tygodniowy hehe.
Nie wiem, ale ufam mojej gince. Kazała mi przyjść za max 3 cykle jeśli się nie uda, żeby skontrolować tę torbiel, ale oprócz tego mam być w kontakcie. Zobaczymy co będzie.

Windy, w sobotę :p podejście drugie :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja też w sobotę..

reklama
Nie pisze za czesto ,ale staram się czytać na bieżąco. Jak bardzo cieszę się z wszystkich pozytywnych kreseczek. Gratulacje dziewczyny.
Ja o drugim dziecku wspomnialam jak synek miał 3 lata to M nie chciał było to 4 lata temu teraz on chce juz teraz o to juz kilka cykli za nami i nie wychodzi ja jestem zła ze wcześniej nie zaczelismi ogólnie panikara niecierpliwa jestem :sad:.
Nimiti faceci czasem tak maja ciężko zrozumieć ale nie przejmuj się

Do góry