Bulbasek
Fanka BB :)
Oooo to działania pełna para co?U mnie 13dc ale cykle 26 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo to działania pełna para co?U mnie 13dc ale cykle 26 dni.
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Faktycznie 13, ale ze mnie inżynier z koziej d...., do 13 nie potrafię policzyć, no wstyd [emoji23]
Ja za to wolałabym chociaż dzień plamic i się przygotować. Bo u mnie jak chluśnie to niewiadomo czy tamowac czy wiadro podstawiac [emoji23] w gimnazjum miałam przerypane jak nie dopilnowalam terminu [emoji1]
Dziewczyny mam pytanie może głupie ale wczoraj 9 DC byłam gina i mówiła ze widzi pęcherzyk i za dwa max dni peknie i żeby działać a i mam brać dupka od 11. 01 i chyba jej nie zrozumialam bo mówiła żeby brać 10 dni a jak nie dostane @ to cały czas to po 10 dniach @ przyjdzie czy zrobić przerwę do planowanej @
Będzie szczęśliwy!!!Cześć dziewczyny:-)
Dołączam do was też się będę starać intensywnie
Mam nadzieję że ten rok będzie szczęśliwy:-)
Bo 2016 był okropny straciłam ciążę :-(
O którą bardzo. Długo się starałam
Basia, no ja to jakaś lewa jestem, jeszcze zamęt zasiałam [emoji23]
Marc, ja z bólem to łolaboga. Zdarza się ze nic nie czuje, ale zazwyczaj nie mogę chodzić bo bolą mnie stawy w stopach, bez sensu [emoji1]
Lena, witaj! Współczuję straty [emoji17] Ale będzie tylko lepiej, u nas ostatnio tak pozytywnie że na pewno się zarazisz! Życzę ci żebyś zbyt długo u nas nie pobalowala [emoji4]