reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja już niby z moim chłopem troche żyje bo z 5lat ale czasem jak mu odwali to nie kumam go wcale. Ostatnio wieczorem uciekł do sypialni a jak ja do sypialni to on z powrotem przed tv... no to się pytam co ty tak krążysz a on że musi odpocząć i musi pobyć sam ..hehe został sam obejrzał film i rano już normalnie się zachowywał... ale kurczę czasem ciężko chłopów skumać.

reklama
Ja już niby z moim chłopem troche żyje bo z 5lat ale czasem jak mu odwali to nie kumam go wcale. Ostatnio wieczorem uciekł do sypialni a jak ja do sypialni to on z powrotem przed tv... no to się pytam co ty tak krążysz a on że musi odpocząć i musi pobyć sam ..hehe został sam obejrzał film i rano już normalnie się zachowywał... ale kurczę czasem ciężko chłopów skumać.

Ja to i tak uważam, że oni mają z nami gorzej ^_^

Kiedy on mówi, że ma "urlop na żądanie", że on tak ciągle nie może :p To ja już nie kumam tego wszystkiego... Jajniki bołały mnie w pon i wt - byłam pewna, że to już owu się zaczeła, a śluz dopiero od dzisiaj... Testy owu od 3 dni pozytywne. To kurcze od kiedy do kiedy zatem ta owulacja jest?

Chyba nie będę miała wyjścia i będę musiała zacząć mierzyć tempkę, inaczej to wygląda jak wyssane z palca :/ ech... a myślałam, że będzie łatwiej!

E tam stara! Nie wierzę :) Ale ja dopiero po 13 latach bycia razem (i 4 latach małżeństwa) poznałam siebie na tyle by wiedzieć co oczekuje od małżeństw i życia. Dzięki temu jest mi ze wszystkim łatwiej :)
To moje drugie małżeństwo - poprzednie trwało 12 lat...

Eee ja też czasem muszę odpocząć od męża mego hehe:laugh2: dlatego się czasem cieszę że czasem mamy różne zmiany i różne dni wolne. Tak akurat żeby odpocząć :)

No to zdecydowanie możesz wypowiadać się w tym temacie :)
E tam... gdybym go nie zostawiła to dalej dałabym się poniżać, zaniedbywać i gnębić... To, że to trwało tyle lat, świadczy raczej o mojej głupocie... ale w końcu pewnego pięknego dnia zabrałam synka, psa, kota, wszystkie długi i poszłam w diabły. I dałam sobie radę...

Mąż nie zrozumiał chyba tego co w pracy do niego napisałam albo nie chciał. Bo jak mu powiedziałam, powiedział że wolał żebym mu tego nie mówiła wcale. Teraz się do mnie nie odzywa. Powiedziałam mu ze do tanga trzeba dwojga. Ale ma mnie w dupie. Jest mi bardzo przykro. Ale nie płacze postaram się żeby pożałował tego co powiedział.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
O, przykre to . Ale może przemysli swoje zachowanie. Będzie dobrze ;)

Ja z moim mężem poszłam wybieraç pierścionek hehe 13 września w rozmiarze 13 , ślub 13 czerwca i oboje Świadkowie z 13ego, obrączka również rozmiar 13, mgr i prawo jazdy 13 ego, samochód z rejestracją 13. No i jak skreślilam 13 tke w totka to wygrałam piątke. Akurat remont kończyliśmy to było na lodówkę kuchenkę i pralkę. Tylko dziecko mam z 26ego bo potrzebowaliśmy podwójnej 13 tki żeby się szczęśliwie rozpakować
Podobnie u nas 13 przewija się w naszym życiu i też zawsze była szczęśliwa(chociażby nasz ślub):happy2:w tym miesiącu 13 mam termin @ i po cichu liczę, że 13 znowu przyniesie nam szczęście;-) ;)

reklama
Do góry