reklama
M2b
Fanka BB :)
A niby 13 pechowa a tu tyle szczęściaJa z moim mężem poszłam wybieraç pierścionek hehe 13 września w rozmiarze 13 , ślub 13 czerwca i oboje Świadkowie z 13ego, obrączka również rozmiar 13, mgr i prawo jazdy 13 ego, samochód z rejestracją 13. No i jak skreślilam 13 tke w totka to wygrałam piątke. Akurat remont kończyliśmy to było na lodówkę kuchenkę i pralkę. Tylko dziecko mam z 26ego bo potrzebowaliśmy podwójnej 13 tki żeby się szczęśliwie rozpakować
magoo dziękuję ta rada jest bardzo cenna ! Na bank dzisiaj przemyśle wszystko.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
gabrika
Ach, no gapa jestem. I "na fali" zrobiłam test i oczywiście "coś widzę". Ale tak naprawdę to za wcześnie - od ovu dopiero 8 lub 10 dni.... Od razu uprzedzam - nie mogę wrzucić fotki bo piszę na kompie a mój telefon nie komunikuje się... A męża nie wezmę bo oczywiście o teście nic nie wie
8 - 10 dni od owu to już możliwe powtórz jutro lub w sobotę rano i dawaj zdjęcie
Trochę bez sensu takie założenia, zawsze może wyniknąć jakiś problem, nie można powiedzieć, że na pewno nie będzie problemu z zajściem, czego przykładem jest większość z nas.
Też mi się tak wydaje :/ Ale co ja tam wiem... Mnie życie nauczyło, że w zyciu najwięcej można osiągnąć z pokorą i cierpliwością
BTW. Dzisiaj zaczął mi się śluz płodny a mam 18 dc... A mój M kompletnie nie ma dzisiaj ochoty, bo okazało się że piesek jego rodziców jest chory i nie wiadomo czy uda się go wyleczyć... A tak pięknie zaczął się ten dzień jednak cykl stracony
gabrika
Życie u boku mojego męża nauczyło mnie, że większość błędów faceci popełniają dlatego, że zwyczajnie nie pomyślą.
Mój mąż chce trzeciego malucha chyba jeszcze bardziej ode mnie, więc pod tym względem nie ma problemu, ale... jak w każdym małżeństwie - są inne. U nas nie inaczej. Jednak mój mąż na mnie może liczyć w każdej sytuacji - czy potrzebuje pomocy w firmie, w papierach, hurtowniach, czy na uczelni, czy po wypadku - przy opatrunkach, jedzeniu, ubieraniu się... Ja nie mogę liczyć na jego pomoc w domu, przy dzieciach czy mojej pracy - bo on tego po prostu nie ogarnia. Przy dzieciach trochę ale reszta klapa. Za to we wszystkich pozostałych kwestiach - bezwzględnie oczekuję wsparcia i pomocy z jego strony i mam do niej prawo na mocy wzajemności....
Ja jestem z tych twardych... na zewnątrz. Często działam radykalnie, choć serce mi się rwie... Ale życie dało mi niezłą szkołę i otwieram się tylko przy moim mężu - to jest jedyny człowiek, co do którego jestem pewna, że nigdy nie zrani mnie - świadomie i z premedytacją... Z bezmyślności - zdarza się.
Przemyśl dobrze wasze relacje i może wyłóż na spokojnie mężowi, czego oczekujesz od małżeństwa. Tylko pamiętaj o jednej zasadzie - do facetów mówi się krótko i konkretnie - czyli najpierw sama ze sobą musisz się w tej kwestii dogadać...
Mój mąż zawsze mówi, że do facetów mówi się krótkimi zdaniami...
Świetnie to napisałaś!
magoo
Nie mogę - mam strasznie stary telefon bo mój córka wyprała w zmywarce...Kariotyp, a nie kardiotyp
O wow!! Super!!! Rano powtarzasz? A nie możesz z komórki wysłać zdjecia mailem i odebrać na komputerze?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
To jeszcze nic straconego! Przecież śluz pojawia się kilka dni przed ovu - musisz tylko znaleźć sposób, żeby męża głowa zajęła się Tobą a nie pieskiem.... a potem głowa już niepotrzebna...8 - 10 dni od owu to już możliwe powtórz jutro lub w sobotę rano i dawaj zdjęcie
Też mi się tak wydaje :/ Ale co ja tam wiem... Mnie życie nauczyło, że w zyciu najwięcej można osiągnąć z pokorą i cierpliwością
BTW. Dzisiaj zaczął mi się śluz płodny a mam 18 dc... A mój M kompletnie nie ma dzisiaj ochoty, bo okazało się że piesek jego rodziców jest chory i nie wiadomo czy uda się go wyleczyć... A tak pięknie zaczął się ten dzień jednak cykl stracony
magoo
Bo jestem już stara!!! I dlatego wiem o pół łyżki soli więcej niż dziewczyny w Waszym wieku... ale chętnie się zamienię - wiedza na młodość...Świetnie to napisałaś!
Dziewczynki ja od 12 urlop do 18 a potem już l4 dziś mnie tak kuło w pachwinach a Dudek kierownik nie chciał mnie zwolnić do domu mimo że sytuację zna bo jego żona w marcu rodzi [emoji810]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
gabrika
To jeszcze nic straconego! Przecież śluz pojawia się kilka dni przed ovu - musisz tylko znaleźć sposób, żeby męża głowa zajęła się Tobą a nie pieskiem.... a potem głowa już niepotrzebna...
Kiedy on mówi, że ma "urlop na żądanie", że on tak ciągle nie może To ja już nie kumam tego wszystkiego... Jajniki bołały mnie w pon i wt - byłam pewna, że to już owu się zaczeła, a śluz dopiero od dzisiaj... Testy owu od 3 dni pozytywne. To kurcze od kiedy do kiedy zatem ta owulacja jest?
Chyba nie będę miała wyjścia i będę musiała zacząć mierzyć tempkę, inaczej to wygląda jak wyssane z palca :/ ech... a myślałam, że będzie łatwiej!
Bo jestem już stara!!! I dlatego wiem o pół łyżki soli więcej niż dziewczyny w Waszym wieku... ale chętnie się zamienię - wiedza na młodość...
E tam stara! Nie wierzę Ale ja dopiero po 13 latach bycia razem (i 4 latach małżeństwa) poznałam siebie na tyle by wiedzieć co oczekuje od małżeństw i życia. Dzięki temu jest mi ze wszystkim łatwiej
reklama
gabrika
A skąd to kłócie w pachinwach? Byłaś u lekarza? Na ile L4? Planujesz już do rozwiązania?Dziewczynki ja od 12 urlop do 18 a potem już l4 dziś mnie tak kuło w pachwinach a Dudek kierownik nie chciał mnie zwolnić do domu mimo że sytuację zna bo jego żona w marcu rodzi [emoji810]