Najlepiej jak najszybciej Spark tam mnóstwo dziewczyn się zapisuje
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co bede opisywac jak moge pokazac [emoji12]Ale cudownie jaki pierścionek wybrałaś...? Opisz go
Kiedy testujesz? Ja tez dzisiaj 9dpo.
O kurde, jednak jest cien!!!! Widze!!! Kiedy powtarzasz????
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaa jest jest!!!! Gratuluje! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji322][emoji323][emoji253][emoji324][emoji320][emoji307]Poszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!
Izabela tez widzę gratuluję !!!
Hahaha biedaczek [emoji23] pewnie musial zjechac na pobocze i dojsc do siebie [emoji23]Docia muszę nie chce powtórki z wątpliwej rozrywki.
Antonina dziękuję
Miffi postaramy się ale serrio polecam alkohol przy staraniach
Kotek co nie? szok tak jakby ogromny!
Mój mąż chyba zemdlał hahahaha bo napisałam mu że ma uważać na drodze (miał jakąs awarie na autostradzie) bo nie chce żeby cos się stało ojcu moich dzieci, a on mi pisze dzieci? dlaczego w liczbnie mnogiej ? to mu opisałam :no jak to dlaczego? jedno tu drugie tam a trzecie sie rozwija. I od tego czasu cisza hahaha.
Ja tez [emoji1]ja ja tez chce mieć te II krechy
Aaaaaaa nimitii REWELACJA [emoji1] [emoji1] [emoji1]Poszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!
Izabela tez widzę gratuluję !!!
@basia89 masz blisko to wpadaj też bertha i reszta...
U mnie kochana wychodziły ciemne testy owu, dały nadzieje a ciąży nie było :/Dziewczyny a powiedzcie mi jak się mają testy owulacyjne do ciąży ?? Jak się jest w ciąży to wychodzą pozytywne czy jak? Bo mam ich sporo i tak sobie zrobiłam jeden.
Spark słusznie ... konsultacja z innym jest bardo ważna, jeśli nie ma oczekiwanych efektów. Trzymam kciuki ! [emoji6]@nimitii powiadasz, że odkryłaś nowy lek na niepłodność- alkohol?
Dziewczyny któraś z Was pisała o dr Pabianie? Nimi Ty?
Ile bierze.za.wizytę z.usg?
Myślę, czy nie.zmienić lekarza.mimo, iż mój jest kochany...ale wydaje mi się, że potrzeba świeżego spojrzeni na.sprawę...
Mój mąż by pewnie nie zajarzyl bo ja wiecznie tak zartuje [emoji6]Co bede opisywac jak moge pokazac [emoji12]
Aaaa jest jest!!!! Gratuluje! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji322][emoji323][emoji253][emoji324][emoji320][emoji307]
Hahaha biedaczek [emoji23] pewnie musial zjechac na pobocze i dojsc do siebie [emoji23]
@basia89 w sobote rano wracamy do tego durnowatego wiatrakowa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom