reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark hahaha no alkohol idealny na niepłodność ;) a co do Pabiana tak ja, ide do niego na wizytę 20.01 idziesz ze mną ;) bierze 100zł.

Bertha wiesz co ja nie za bardzo monitorowałam ten cykl coś tam lewy jajnik pobolewał. Z apki wynika że owu była 16 dc sex był 14 dc15 dc a potem 19 dc ( tylko chyba po 2 może 3 razy) i tyle.
Pierwszy test to bobo-test wyszedł jakis przeceniony za 5 zł, ten gdzie lepiej widać to z rossmana pinktest.

Po owu mnie piersi bolały ale to normalne u mnie jest przed okresem o i podbrzusze boli jak na okres więc nie zważałam na to. Ale dzisiaj nad ranem jak sie na piersiach położyłam i nie umiałam na nich spać tak bolały a potem rano mdłości i sutki których dotknąć nie można pomyślałam że może coś sie dzieje.
No powiem Ci, że chętnie :) myślisz, że ma terminy? ;D

reklama
Basia przesyłam, ale nas tu dużo ze śląska.
Spark jak co już ci podaje 32 245 40 07 tam siedzi taka fajna Pani i ona ciebie zapisze :)
Ja też chce fluidki ;(
Kurcze dlaczego tak daleko mieszkacie dziewczyny :( Zanim znajdę dobrego ginekologa to przez torbiele stracę jajnik, przyjdzie menopauza i będzie po bólu...

reklama
Do góry