reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1483613831-aaaaaa.jpeg
Poszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!
Izabela tez widzę gratuluję !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A chciałaś odpuścić!! Gratulacje!!

qdkkx1hpzei65q7s.png

marc ma racje, doczekamy się wszystkie naprawdę.
Lanvin ja poniekąd odpuściłam. Leki brałam od września do listopada. Potem poszłam na tsh było 3.47 zdenerwowałam się brałam może 2 albo 3 tyg eytyrox a potem powiedziałam mam to w d***.
W grudniu coś wstąpiło w mojego męża bo sex prawie non stop przy tym często drinki (jak nie ja bo ja nie pije wcale) no i widzisz :)

Zobacz załącznik 790260 tam pewnie nic nie ma to pewnie moja głowa. Powinien być plusik.
Coś jest na rzeczy...

1483613831-aaaaaa.jpeg
Poszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!
Izabela tez widzę gratuluję !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimitii, pobeczałam się wariatko jedna... Dobrze, że serce mam ok bo bym zawału dostała na taki niespodziewany widok!!!
Ściskam mocno, najmocniej i cieszę się jak cholera!!!
A tak a propos to by było na tyle pod względem testów z porannego moczu. Jak ma wyjść to wyjdzie i po południu. Ja dziś też zrobię. Po południu... W obu poprzednich ciążach robiłam po południu i wychodziły.

Kochana daj znać co powiedziała ginekolog. Wiesz ja chyba bym wolała szczerą odpowiedź, że to już koniec, niż dawanie nadziei. Nadziei na co, na cud? Też mam czasami wszystkiego dość, a jeszcze nie mam dobrego ginekologa :(
Ale trzymam kciuki za dobre wieści od Ciebie :) Wtedy zawsze jest lepiej i nam, Staraczkom z forum :)
Dziękuję... mam nadzieję, że jednak, mimo mojego czarnowidztwa, wieści będą dobre...

magoo kochana jesteś :* ale uwierz mi o mały włos i ja bym na zawał nie zeszła. Co do testów masz rację bo widzisz ja w każdej ciąży robiłam popołudniu tak po 15 (ten z dzisiaj jest naj wcześniejszy ;) ) i zawsze wychodziły jak wyjść miały.

reklama
Do góry