A próbowałas kontaktować się z dr Perenc?Chyba nie doczekam się nigdy
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A próbowałas kontaktować się z dr Perenc?Chyba nie doczekam się nigdy
Chyba nie doczekam się nigdy
A chciałaś odpuścić!! Gratulacje!!Poszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!
Izabela tez widzę gratuluję !!!
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No jakoś nie mam do nich szczęścia...Aniu a co jest z ginekologiem ? Dlaczego nie możesz znaleść? W necie poszukaj [emoji14] albo znajome zapytaj
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś jest na rzeczy...Zobacz załącznik 790260 tam pewnie nic nie ma to pewnie moja głowa. Powinien być plusik.
Nimitii, pobeczałam się wariatko jedna... Dobrze, że serce mam ok bo bym zawału dostała na taki niespodziewany widok!!!Poszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!
Izabela tez widzę gratuluję !!!
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę wiary w siebie proszę[emoji14] znajdziesz swojego ginekologa zobaczysz[emoji14]No jakoś nie mam do nich szczęścia...
Dziękuję... mam nadzieję, że jednak, mimo mojego czarnowidztwa, wieści będą dobre...Kochana daj znać co powiedziała ginekolog. Wiesz ja chyba bym wolała szczerą odpowiedź, że to już koniec, niż dawanie nadziei. Nadziei na co, na cud? Też mam czasami wszystkiego dość, a jeszcze nie mam dobrego ginekologa
Ale trzymam kciuki za dobre wieści od Ciebie Wtedy zawsze jest lepiej i nam, Staraczkom z forum
który to dc?magoo kochana jesteś :* ale uwierz mi o mały włos i ja bym na zawał nie zeszła. Co do testów masz rację bo widzisz ja w każdej ciąży robiłam popołudniu tak po 15 (ten z dzisiaj jest naj wcześniejszy ) i zawsze wychodziły jak wyjść miały.