29 dc jutro miałam dostać okres.który to dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
29 dc jutro miałam dostać okres.który to dc?
Aaaaaaaaaaaa, gratulacje!!!!!!! Ale super ale chciałabym do ciebie dołączyć. moze sie jeszcze udaPoszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!
Izabela tez widzę gratuluję !!!
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a powiedzcie mi jak się mają testy owulacyjne do ciąży ?? Jak się jest w ciąży to wychodzą pozytywne czy jak? Bo mam ich sporo i tak sobie zrobiłam jeden.
Też tak zaszlam sprawdzoneMiffy robiłam przy synu a ja olałam starania totalnie. Ten grudniowy cykl to było sporo drinków i mega dużo sexu
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie. Jakoś nie mam odwagi dzwonić na prywatny numer. Dzwoniłam na Zieloną-nie odbierają, dzwoniłam na prywatny gabinet-nie odbierają... Załamka
Spark hahaha no alkohol idealny na niepłodność a co do Pabiana tak ja, ide do niego na wizytę 20.01 idziesz ze mną bierze 100zł.
Bertha wiesz co ja nie za bardzo monitorowałam ten cykl coś tam lewy jajnik pobolewał. Z apki wynika że owu była 16 dc sex był 14 dc15 dc a potem 19 dc ( tylko chyba po 2 może 3 razy) i tyle.
Pierwszy test to bobo-test wyszedł jakis przeceniony za 5 zł, ten gdzie lepiej widać to z rossmana pinktest.
Po owu mnie piersi bolały ale to normalne u mnie jest przed okresem o i podbrzusze boli jak na okres więc nie zważałam na to. Ale dzisiaj nad ranem jak sie na piersiach położyłam i nie umiałam na nich spać tak bolały a potem rano mdłości i sutki których dotknąć nie można pomyślałam że może coś sie dzieje.
Nie szyjki nie sprawdzam bo ręke mam za krótką , a śluzu nie zauważyłam u mnie wcale od 2 miesięcy. Temperatury też nie sprawdzam. Wiesz ja to naprawdę olałam.A szyjkę sprawdzasz? Śluzu w ostatnich dniach duzo miałaś czy normalnie, czy sucho?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku