1985nelia2
Fanka BB :)
Leeleeth skończą się bóle zaczną mdłości hehe pamiętam swoje do dziś, wystarczyło że mąż ketchup postawił na stole ja na niego popatrzyłam i już leciałam do wymiotkowa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Może dzisiaj podzialacie i da radę![]()
Gratuluje!! Wspaniała wiadomość!!
![]()
Oby tak było jak mówisz, ale dzisiaj do imprezki zaprosiliśmy kolejnych gości, więc może rozbawiona owu stwierdziła że zostaje dłużejA może rozbawione urządziły imprezkę i dobalowaly do owu ?
Nie trać kochana nadziei, teraz na relaksie czekaj. Zadziało sie albo i nie teraz tylko spokoj i oczekiwanie
![]()
Tak [emoji16]To dobrze, akurat, po co szybciej? [emoji3] do Niczyporowicza?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tak było jak mówisz, ale dzisiaj do imprezki zaprosiliśmy kolejnych gości, więc może rozbawiona owu stwierdziła że zostaje dłużej(tak przynajmniej mówi test owu)
![]()
Dzięki za pamięć [emoji8] troszkę mi przykro, wczoraj naprawdę był kiepski dzień ale dziś juz zbieram moce do walki. Umówiłam się do gina na monitoring na 17.01 zobaczę czy tam wszystko rośnie jak trzeba [emoji6] i chciałam badania pokazać ale chyba nie uda mi się zrobić hormonów przez ten długi weekend :/Luna jak cudownie !!! Gratuluje!
Spark a gdzie chodzisz do gin ?
Magoo a skąd ze śląska ?
StorAnia ja mam jednego z najlepszych ginekologów od niepłodności fo niego dziewczyny z Norwegii Anglii nawet przylatują jak chcesz to wiesz
Czy ktoś ma wieści od Lux ?
Bertha co u ciebie ? Ja czytam ale już nie zapamiętuje.
Queen_b jesteś tu ? Dawno cie nie było?
Spark Docia który dzień cyklu?
Emsi ty chyba troszkę się podlamalas prawda ?glowa do góry
Ja czekam na @ ma być w pt chociaż tyle ze jest punktualna
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom